Безплатен мултиплеър за PS4 през уикенда

Новината се върти около специализираните сайтове от няколко дни. Но за съжаление има неяснота, или поне за мен, дали промоцията обхваща Европа.

 

Новината идва от US блога на PS4 : blog.us.playstation.com

 

В статията, се споменава изрично, че  мултиплеярът ще е свободен за абсолютно всички, но в доста специализирани сайтове се е конкретизирана само Северна Америка.

 

Промоцията запчова на 20-ти Март (Петък) в 22.01 часа (наше време) и продължава до 07.59 на 23-ти Март. PlayStation Plus няма да е задължителен за игра в мрежа, през споменатия период, но други бонуси, като безплатни игри, намаления на игри от Sotor-а или клауд за сейвове, няма да бъдат достъпни.

 

Промоцията идва три дни след излизането на Battlefield Hardline и има за цел да привлече повече от феновете на играта, за PS Plus абонамент.

 

16185454673_46bbbbef69_z

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com