E3 2017 : A Way Out – Spleet Screen Co-Op игра от EA

Пресконференцията на EA завърши преди минути и компанията, освен всички очаквани големи заглавия, представи и ново IP, озаглавено A Way Out. Аз съм приятно изненадан от въпросното, играта ще може да се играе единствено и само в Co-OP, демек ще ни е нужно другарче за да се случват нещата; и най-важното – ще поддържа Spleet-Screen ! Нещо отдавна забравено от индустрията и подобен род игри са изключителна рядкост. Трябва да си призная, че от години чакам нещо подобно. Обявяващ трейлър :

 

 

Кратко геймплей клипче с коментари на директора Josef Fares :

 

 

Приятна графика, интересна история и персонажи, за които да ни е грижа, това са едни от обещанията, както и разнообразни и уникални сцени. Подхода е интересен, двамата играчи ще трябва да се допълват и геймплея на единия, ще зависи от геймплея на другия.

 

Ще има версии за PS4, Xbox ONE и PC (в Origin), очаква се да излезе в началото на 2018-та година.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. като видях, че е от създателите на brothers: a tale of two sons, разбрах че това ще една доста добра игра

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]