E3 2017 : A Way Out – Spleet Screen Co-Op игра от EA

Пресконференцията на EA завърши преди минути и компанията, освен всички очаквани големи заглавия, представи и ново IP, озаглавено A Way Out. Аз съм приятно изненадан от въпросното, играта ще може да се играе единствено и само в Co-OP, демек ще ни е нужно другарче за да се случват нещата; и най-важното – ще поддържа Spleet-Screen ! Нещо отдавна забравено от индустрията и подобен род игри са изключителна рядкост. Трябва да си призная, че от години чакам нещо подобно. Обявяващ трейлър :

 

 

Кратко геймплей клипче с коментари на директора Josef Fares :

 

 

Приятна графика, интересна история и персонажи, за които да ни е грижа, това са едни от обещанията, както и разнообразни и уникални сцени. Подхода е интересен, двамата играчи ще трябва да се допълват и геймплея на единия, ще зависи от геймплея на другия.

 

Ще има версии за PS4, Xbox ONE и PC (в Origin), очаква се да излезе в началото на 2018-та година.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. като видях, че е от създателите на brothers: a tale of two sons, разбрах че това ще една доста добра игра

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com