Watch Dogs 2 – световна премиера

Вчера, на специален стрим,  от Ubisoft Montreal показаха на света Watch Dogs 2. Играта отново ще е с отворен свят, отново ще го хакваме, но този път няма да го правим в Чикаго , а ще се прехвърлим в Сан Франциско и Bay Area.

Официален трейлър изглежда жестоко, една страхотна сглобка от кадри и доста подходяща музика :

 

 

 

За историята на играта : Ще се превъплътим в кожата на младия афроамериканец Marcus Holloway, част от хакерската група DedSec, който е несправедливо обвинен в престъпление, което не е извършил, от компютърната система, управляваща Сан Франциско – ctOS 2.0. След това казано, може да се досетим на къде отиват нещата – целта ще ни е да изключим тази корумпирана система.  По пътя си ще може да хакваме и управляваме голям набор от машини : дронове, коли, кранове, роботи и много други.

Едно от най-важните нововъведения, е опцията за Co-Op. По време на игра може да срещаме други играчи, с които да изпълним дадена мисия. За съжаление този сегмент не е обяснен, няма информация как и какви мисии могат да се играят, и в отбор до колко души това може да става. Вероятно ще чуем за него в по късен етап.

Играта ще я видим още тази година, премиерната дата е насрочена за 15-ти Ноември, с версии за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com