Видео показващо Linux, Steam и компютърната игра Bastion работещи на PlayStation 4

Както вече няколко пъти писах, PS4 е вече хакнат, но не по начина, по който си представят или искат обикновените потребители. Със специален експлоит на конзолата може да бъде стартиран Linux и от там има огромна свобода за зареждане на компютърен софтуер и хоумбрю програмки. Точно това е направел потребител с инициали OsirisX, на по долното видео може да видите Steam и играта Bastion вървящи на PS4 конзола :

 

 

Всичко за PS4 Jailbreak-а може да прочетете от източника : wololo.net/ps4-jailbreak-ps4.

 

Метода дава голяма свобода на хора, които знаят какво правят, да разучават конзолата, да стартират собствен код и хомбру порграмки, намиращи приложения на хардуера, за каквито той не е бил замислян. Но за всички останали обикновени потребители на този етап е безполезен – няма разпространен метод за стартиране на PS4 игри.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. mihail 11.06.2016 | Отговор

    Евала гатак ще се радвам ако ми кажеш цената и от къде да си го закупя 🙂

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com