Submerged – една приятна инди игра

Submerged е една изключително приятнo изглеждаща инди игра, на която си заслужава да се обърне внимание. Разработвана е от инди студиото Uppercut Games, базирана е изцяло на Unreal Engine 4 и фокусира цялото вниманието над изследването на вълнуващия мистичен свят, заобикалящ главната героиня.

Обявяващ трейлър, разпространен от студиото разработчик, преди 10-тина дни :

Геймплей трейлър, разпространен днес :

В центъра на историята е протагонистът Miku, която с малка рибарска лодка се придвижва измежду наводнени градове и огромни открити пространства, в търсене на ресурси и лек, с които да помогне на болния си брат. Геймплея е combat-free – с други думи няма предвидена форма на атака и целия акцент пада над изследването на непознатите райони, търсене на скрити локации и разбира се граденето на интересна история.

Играта се очаква да излезе на 5-ти Август, за PS4, Xbox ONE и PC. За абонатите на PS Plus (PS4) е предвидена отстъпка от 20%, в рамките на първите дни, след излизането.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com