Street Fighter V със затворена бета и нов трейлър

От Sony обявиха подготовката, както самите те я наричат, на най-голямата и амбициозна мултиплеяр бета от френчайза до сега. Всеки преорднал играта, в Северна Америка, ще има възможността да участва в споменатата бета. За бета в Европа все още няма информация.

 

Втората новина е завръщането на персонажа Charlie Nash. Споменатия герой тъне в изгнание вече 20 години, последното му появяване е през 1996 година в Street Fighter Alpha II. Завръщането му е отбелязано с нов трейлър и няколко скриншота :

 

 

 

Играта ще бъде конзолен екслузив за PS4 и ще има PC версия, като ще поддържа cross-play и потребителите от двете платформи ще могат да играят заедно. Няма все още официална дата за излизане, но се очаква да бъде до края на годината.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com