PS3 : Рековъри Меню (сервизен режим)

В случай че фирмуера забие и нямате достъп до настройките, игрите не тръгват, менютата забиват или други аномалии или искате да ъпдейтнете конзолата с CFW, следвайте 6-те стъпки за достъп до режим Рековъри Менюто на конзолата :

При изключена конзола :

 1. Натиснете и задръжте Power бутона. Ще се чуе първия БИП (звук) – конзолата ще се включи
 2. Продължете да задържате бутона – след 5 секунди ще се чуе втори БИП сигнал – ще се рестартират видео настройките.
 3. Продължете да държите. след 5 секунди ще се чуе трети БИП сигнал – конзолата ще се изключи.пуснете бутона.
 4. Натиснете и задръжте Power бутона. Ще се чуе БИП сигнал – конзолата ще се включи
 5. Продължете да задържате бутона – след 5 секунди ще се чуе втори БИП сигнал – ще се рестартират видео настройките.
 6. Продължете да държите. след 5 секунди ще се чуе трети БИП сигнал – веднага пуснете.

 

Ако сте изпълнили правилно ще сте влезли в Safe Mode и инструкциите на екрана ще искат да свържете PS3 контролер с кабел за конзолата. Направете го и натиснете PS бутона за да се свърже.

Тук имате 6 опции, ще ги изброя както следва :

 1. Restart System – Прекратява Same Mode режима и стартира нормално PS3 конзолата.
 2. Restore Default Settings – Връща първоначалните настройки на конзолата и изтрива мрежовите настройки и акаунт.
 3. Restore File System – Прави опит да се поправи информацията на хард диска, всички (ако има) коруптед файлове ще бъдат изтрити.
 4. Rebuild Database – съобщения, плейлиста, информация за снимки, музика, филми, цялата хронология ще бъде изтрита.
 5. Restore PS3 System – Последна мярка – ще изтрие всичко от хард диска, всички настройки ще бъдат рестартирани и ще върне конзолата в състоянието, в което е била след изваждането от кашона.
 6. System Update – ъпдейт на системата, от предварително подготвен фаял на флашка или друга медия.

Written by: gataka

220 Comments Added

Join Discussion
 1. Здравейте,не знам дали още поддържате този блог,но все пак да попитам ако може.
  Имам ps3 slim ,системата Крашна ,опитах да преинсталирам от рековъри менюто,поставям флашката с файла на най-новата версия от официалния сайт,но ми изписва „No applicable update data found…
  Някаква идея…

 2. Ахил 06.02.2024 | Отговор

  Здравейте преди около една година си купих ps3 вървеше си супер но днес исках да поиграя на GTA5 и когато включих конзолата и влязох в играта звукът тотално се изключи аз рестартирах конзолата и когато се опитах да вляза в играта ми исписа error code и не поиска повече да зареди играта аз почистих конзолата но така и не зареди

 3. Боби 11.09.2023 | Отговор

  пускам плейстейшъна и си пускам gta 5 и ми изписва че плейстейшъна няма място а аз имам само нея

 4. Здравейте, от скоро имам ps3 внесено от Холандия,за сега всичко работи със изключение на дисковете,слагам оригинални дискове тръгва началото(увода)и когато ми изпише да натисна старт-бутона да започне играта нищо не се случва,не продължава нататък,възможно ли е да е от въведен стар акаунт или оптика?,Благодаря.

 5. David 10.08.2021 | Отговор

  Здравейте имам проблем със моята конзола като я пусна показва черна картина нищо друго мога само да влизам в ековъри Менюто но като цъкна restore system пак се показва черен екран моля за помощ

 6. Ps333 29.06.2021 | Отговор

  Кък да оправя грешка 8002F310 появи се при ъпдейт и не ми излиза safemode

 7. Luboslav 07.02.2021 | Отговор

  Здравейте, имам пс3 слим с хак е и днес опитах да я пусна включва се и се изключва какъв може да е проблемат…!!!

 8. Здравейте! Взехме си от вас една конзола, супер е междодругото, но искам да Ви попитам малко глупав въпрос. Баткото превъртя Диабло, сега малкия иска да я играе. Има ли начин и възможност да се изтрият сейфовете и да се започне отначало играта?

 9. Здравейте! И скам да попитам защо както си играя игра например gran torismo 6 конзолата забива! След като забие трябва да се рестартира и след, като се рестартира и пак да я пусна след време пак забива. Не е само при тази игра прави го дори и при свалени игри.

  • Да, при мен е също, аз мисля че е от прахта който се е насъбрал във конзилата

 10. Здравейте, тъй като днес цял ден се мъчим и не ни се получава, търся компетентен съвет какво да правим. Малкият има PS4, на 1 месец. Досега работеше идеално. Днес обаче, когато реши да играе конзолата веднага след включване се изключва. Излизат 3 различни съобщения. След доста мъки разбрахме че иска да се ъпдейтне с версия 7.50.След цял ден ровене в интернет открих че има 3 начина, описани в сайта playstation.com. Голяма игра падна докато изтеглим всичко стъпка по стъпка, за направим правилните папки и да копираме във флашка. С триста зора ,успяхме с флашката, защото трябва да я поставим докато конзолата е изключена, за да излезе Settings. Сожихме флашката започна да тегли, започна да инсталира и отново се изключи. Няколко пъти правихме едно и също и не се получава инсталирането-не излиза екран или каквото и да е, за да може да започне да играе. Видяхме и опцията за ъпдейт през интернет-3 пъти опитахме и това. Започва да изтегля, инсталира и видяхме че трябвада се рестартира и да е готовъпдейта. Но не изключва се и отново иска всичко отначало. И все не се получава. Когато закупихме конзолата с нея имаше игра. Малкият сложи диска и до днес не можем да го извадим. Нито веднъж не го изкара. Сега се чудим дали може той да пречи на ъпдейта, което смятам е почти невъзможно. Не зная какво да правим. Четохме, пробвахме-нищо не става. Човек ли да търсим, дето разбира? На сервиз ли да го даваме? Ама пък на 1 месец е-с фабричен дефект ли е?

  • gataka 15.05.2020 | Отговор

   Здравейте,

   казвате, че е на един месец конзолата, възползвайте се от гаранцията.

   Иначе, лупа при ъпдейт може да е от развален хард диск. Това , че не вади сика, не виждам как може, да има общо. Звучи, като допълнителен проблем.

   • От какво може да е повреден хард диска? Малкият ли нещо е направил? Играл е само Фортнайт и ФИФА на диска.

   • Nikolai 15.11.2020 | Отговор

    Iskarax hardiska si ot ps3 inemoga davlqzq izlizami recovari kak dago napravq

 11. Здравейте за купихме си пс 3 супер доволни сме закупихме си и орегинално игри изкупихме от едно място 10 неразопаковани игри чисто нови без забележки на скромна сума от около 40 лв от едно момче което заминаваш извън Бг и не му трябваха все добри заглавия. Most wanted, Hot pursuit, WWE и много други имаме една игра обаче която е mortal combat на нея пише 3 д от пред и от зад всички игри се пускат без никакъв проблем рабитят чудесно всипко е песен, но тази нейска да ни я зареди вкарваме я в конзолата която е супер слим 500 гб гире показва че върти за около 5 сек спира и няма пускане на играта пробвахме рестарт к какво ли още не и не и не не става.
  Телевизора не ни е 3 д възможно ли е да идва от там приблема. Благодаря предварително.

  • gataka 06.05.2020 | Отговор

   Здравей,

   3D опцията не тръгва автоматично, надали има общо. Тази игра е доста специфична – иска 3.5 GB свободно място за да тръгва.

 12. Имам проблем с Ps3 тамън изтривах една игра от мултимана и екрана стана на някви бели линии и Ps3 заби рестартирах го и до там. нито картина вади нито влиза в recovery menuto. някакви идеи??

 13. Здравейте, имам PS3 slim, от известно време не го бях включвал и сега като го включих светва зеленият диод и изгасва напълно самата конзола- не показва никаква картина
  Благодаря предварително

  • gataka 06.04.2020 | Отговор

   Здравей, възможно да е от захранването или късно на дъното.

 14. Tito 09.02.2020 | Отговор

  Здравейте, имам следния проблем с моя PS3 Fat: взех го хакнат и след ъпдейт конзолата се включва и стои само черен екран, не може да се влезе и в recovery mode. Общо взето само се пуска и до там никакъв сигнал към телевизора. Понякога успява да се включи черен екран 4:3 който е с малко по-тъмни черти от страни. Как може да се поправи или поне влезе в recovery/safe mode, защото по този начин който е на всякъде нямам успех?

  • gataka 23.02.2020 | Отговор

   Здравейте, предполагам, че има софтуерен проблем. Много зависи какъв модел е конзолата. Фат версиите имат два варианта – 1. операционната система да е на NAND памет на дъното; 2. Операционната система да е на харда. Ако е второто , извадете харда от конзолата и я пуснете, изчакайте между 1 и 2 минути и трябва да се появи съобщение, че харда липсва. Ако това се случи – форматирайте харда на персонален компютър, върнете го и инсталирайте на ново софтуера. Ако пак седи на черен екран, или операционната система е в отделна памет, или проблема е друг.

 15. Здравейте! Имам проблем с моята ps3 конзола. Когато вкарам диск с игра в конзолата, дискът остава вътре, но не се отчита че има диск на екрана и съответно не мога да го пусна и да играя. Забелязах, че горе в дясно кръглият часовник се върти ( все едно нещо зарежда) когато вкарам диск но нищо не става колкото и време да чакам. Ако знаете как да реша проблема си и ми помогнете ще съм Ви много благодарен!

  • gataka 12.01.2020 | Отговор

   Здравейте, мога да предположа, че оптиката се е развалила.

 16. Jeko 25.12.2019 | Отговор

  Здравейте имам следния проблем актулирирах софтуера с интернет и хака се изтри,какви са вариантите пак да се върне ??

  • gataka 12.01.2020 | Отговор

   Здравейте,

   В последната година нещата много се промениха. Може да се направи софтуерно, всичко нужно може да намерите тук : http://ps3xploit.com/

 17. Здравейте, взех си преди година пс3 хакнат , работеше перфектно до едно време но започна да се изключва на 10-15 минути , какъв е проблема според вас , благодаря предварително.

  • gataka 27.11.2019 | Отговор

   Здравей, може да е проблем с прегряване, проблем с видео чипа или дори проблем със самото захранване.

 18. Joro 15.02.2019 | Отговор

  Здравейте, взех си и аз една супер слим. Не съм я хаквал, накупувах си 10тина игри на дискове. Всички си тръгвам само гран туризмо 5 и 6 не тръгват. Казва ми, че се изисква инсталация и чв иска около 3гб място. Има около 200гб свободна памет. И не стига изобщо и до 1процент веднага ми дава грешка 80029564 нещо си за даунлоуд хистори и псн. А играта не е дигитално копие на диск е. Пробвах фактори рисет .. датабейс ребилд под сейв мод. Не става.. в нета много хора имат проблем конкретно с гран туризмо.. крашва им като тръгне да инсталва. Конзолата е 4.83

 19. PS3 28.01.2019 | Отговор

  Здравей, благодаря за насоката, пробвах, но не се получи, дали имате някаква друга идея от какво може да е или какво да направя.
  Благодаря

 20. PS3 01.01.2019 | Отговор

  Здравейте,
  Имам проблем с PS3, хакната, пускам го, чува се звукът за стартиране НО няма картина.
  П.П. джойстика се свързва и съм пробвал с HDMI кабел и AVI кабел, но пак няма картина, а само звук.

  • gataka 06.01.2019 | Отговор

   Здравейте, рестартирайте видео настройките : От изключено положение натиснете и задръжте бутона за пускане. Веднага ще чуете един звуков сигнал, дръжте докато чуете втори такъв (след около 5/6 секунди) и пуснете. Това ще наката конзолата да търси към какъв телевизор е закачена и каква резолюция е нужна.

   • Мишо 22.04.2019 | Отговор

    Здравейте синът ми има пс3 и при последната актуализация през интернет стига до 62% и се рестартира каквото и да правим все същия резултат някаква идея как да го оправим съобщението гласи
    ВЪЗНИКНА ПРОБЛЕМ ПРИ АКТУАЛИЗАЦИЯТА (8002F1F9)

    • gataka 15.05.2019 | Отговор

     Здравейте, свали хард диска и го форматирай на персонален компютър. След това направи чиста инсталация.

   • H.... 01.07.2019 | Отговор

    Здравейте имам пс 3 супер слим но не върти дисковете или го завърти но не отчита играта

    • gataka 03.07.2019 | Отговор

     Привет, звучи, като проблем с оптиката.

 21. Здравейте. Синът ми има ПС3 хакнат. До момента работеше без проблем. Вчера е опитал да ъпдейтва софтуера с версия 4.83. След това пълен крах. /The system software cannot be run correctly/. Пробвах няколко рестарта на конзолата – нищо. Опитах описаните по-горе шест стъпки пак нищо. Ако е възможно някакъв съвет. Благодаря предварително.

 22. Здравей!ПС4 на сина влезе в safe mode и не иска да се оправи!Пробвах опця 1 с дънлоуд на на 6,2 версия нищо не промени, след това пробвах и 4 опция тръгва до някъде и пак ме връща в начално състояние на safe mode, какво друго да направя?

  • gataka 30.12.2018 | Отговор

   Здравейте, ако след ъпдейт не се оправя, вероятно има проблем- може да е със самия хард диск.

   • Pavel 10.02.2020 | Отговор

    Здравей те от скоро имам ps3 и от известно време започна да забива след това трябва да извадя диска и не иска да тръгне вкарва диска завърта го И след това не може да го прочете и се чува някакво щракване на диска вътре и това е .
    На какво може да се дължи.
    Благодаря предварително

    • gataka 23.02.2020 | Отговор

     Здравей, вероятно проблем в оптиката на конзолата.

 23. Stanislava 18.10.2018 | Отговор

  Здравейте! Бих помолила за съвет. Имам хакната козола PS3 fat. Конзолата работеше без проблем, но за съжаление днес започна да се изключва сама! След като включа конзолата от копчето, тя тръгва показва се надпис, че е изключена неправилно, рестартира се и не се включва повече. При повторен опит показва надпис за кабелите и пак се изключва. И така поне 10 пъти, работи не повече от 2-3 минути и се изключва. Нямам идея какво става!?! Ако имате време и възможност бих била благодарна на съвет от Ваша страна! Поздрави, Станислава!

  • gataka 03.11.2018 | Отговор

   Здравейте, за начало може да се направи тест на хард диска. Възможно е и проблема да е от прегряване.

 24. Pavlin 12.08.2018 | Отговор

  здравейте искам да попитам може ли да се презаписше sofware na ps3 ? щото дава черен екран а диска върти

 25. Petar 15.07.2018 | Отговор

  Как мога да върна по стара версия на софтуера,защото се ъпна на 4.82 и нямам вече не е хак ата конзолата

 26. Диян 24.06.2018 | Отговор

  Здравейте префи месец си взех ps 3 super slim
  Играта работи добре но се случи да забие в интернет и единпът в игра и се наложи авариино изключване от конзолата та въпроса ми е от какво може да е и дали е проблем за конзолата това аварийно изключване

 27. Мария 09.04.2018 | Отговор

  Здравейте!Купихме на сина ми 4.Има инсталирани игри.Но напоследак трудно влиза и излиза диска.Какъв може да е проблема .Плейстейшана е нов на 4м.

  • gataka 27.04.2018 | Отговор

   Здраей, предполагам проблем с механизма на блурея.

 28. Иван 03.04.2018 | Отговор

  Здравей, от 2 дни синът ми играе на PS3 Slim , но диода премигва сменя цветовете в жълто и зелено през 4-5 секунди, играта върви без проблеми, но преди си светеше само в зелено. Има ли място за безспокойство. Благодаря предварително.

 29. ТОНИ 30.03.2018 | Отговор

  Здравейте! Имам следния проблем с gta 5 на ps3. Инсталирах играта на конзолата всичко бе точно но немога да я стартирам да започне изписва ми calibration your display натискам всички възможни копчета на контролера но не тръгва(джойстика ми е на logitec) възможно ли е понеже не ми е оригинален джойстика да не тръгва…Някой от вас имал ли е същия или подобен проблем.Благодаря ви !

  • gataka 30.03.2018 | Отговор

   Здравей, възможно е. Има игри, които не работят с някой не оригинални джойстици, пример – Fifa и Gran Turismo.Нищо чудно и GTA 5 да е на този принцип.

 30. alexs 04.03.2018 | Отговор

  Здрасти моя ps3-fat- ми се изключва и червеното мига….
  може ли да се оправи????

 31. Stanislav 06.02.2018 | Отговор

  Здравейте,имам едно хакнато пс3.Докато играх изведнъж екрана стана черен…и след това иписа това:
  The file system on the system stronge is corrupted and will be restored.Натискам хикса и ми изписва друго: Restoring…
  Do not turn off the system…И почва да зарежда,като зареди на 100% пак става черен екрана….и след известно време се повтаря със същите надписи….
  Незнам какво може да е това и немога да намеря някой да го погледне…

 32. Здравейте,имам един въпрос,пускам диска gta 5 на ps 3 стартира играта ,обаче излизат само картинки от играта и отброява някакви мегабайти,стига до 433 и спира ,по натам не зарежда нищо само се сменят картинки от играта . ☹️

  • gataka 23.01.2018 | Отговор

   Здравейте,

   Има проблем, може да е в самия диск, да е надрасканан например и да не може да се чете. Другите два варианта са – проблем с блурей драйва и да чете трудно дискове, или самия хард диск на конзолата да е повреден и да не може да се запише файла.

 33. Здравейте,да по интернет стана ъпдейта след като ми изписа за една игра ,че иска.Свързан беше защото качвах чрез рутера от компа игри.Другото което направи беше точка 2 от рекавъри менюто ,но 7 часа само въртя и нищо не стана.Ккаво следва от тук нататък

  • Динко 06.11.2019 | Отговор

   Здравейте натискам копчето за пускане светва зелено и след 2 3 секунди се изключва. Помагайте

 34. здравейте,след един ъпдейт на игра тотално се скапа всичко.няма ми иконите на игрите ,няма папка ирисмен ,след като влезна в гейм опшън в биоса излизат игрите но няма как да ги стартирам конзолата е слим 32о гб и е хакната .направих както сте дали в рековъри менюто ,систем ъпдейт ,но изписа ,че иска 4,82 cfw.идея?

  • gataka 14.01.2018 | Отговор

   Здравейте, случайно да сте пуснали ъпдейт по интернет. Също така, какво искате да кажете с „в гейм опшън в биоса излизат игрите“? Мога да предположа, че виждате инсталираните файлове в опция Game/Game Data Utility.

 35. Емо 06.01.2018 | Отговор

  Здравейте, имам дледния проблем с ps3 super slim 1 tb
  Като включа wifi, при игра онлайн забива, замръзва екрана и след рестарт тръгва за малко ( 1 час ) и пак същото ! Първоначално с и мислех, че е от чипа, но като изключих интернета ( wifi ) си върви нормално ! Конзолота не е хаквана ! Моля за съвет.

  • gataka 12.01.2018 | Отговор

   Здравейте,

   много странен проблем. може да пробвте да рестартирате настройките. Но може да е хардуерен проблем със самото чипче за WiFi.

 36. Здравей Георги , преди години хакнах 3ката си при теб . Веднъж докато копирах игра на HDD-то , тока прекъсна и от тогава не мога да влезна в рекавъри менюто на конзолата . Всеки път започва проверката на хард диска , стига до 100% и след което черен екран и се налага да изключа конзолата от контакта (напълно замръзва) . Ясно е , че има проблем с хард-а , въпроса ми е има ли как да запазя хака на конзолата си ? Какво мога да направя в такъв случай ? Благодаря ти предварително.

 37. paki 17.12.2017 | Отговор

  Здравейте!
  Имам проблем с ps3 взимах го от един приятел не знаеше дали работи или не. Влючих го и ми изписва the hard disk’s file system is corrupted and will be restored. Натискам ОК, но не става пак ми излиза същото. Следвах 6-те стъпки горе и пак не става.

 38. Играта е пътувала дълго време с куриер то Германия може ли до е от пътуването

 39. Здравейте вчера ни подариха ps3 включихме го работи 5 мин. и изгасна все едно няма захранване когато го вкл. веднага работи няколко секунди и пак изключва тотално

 40. Здравейте вчера ни подариха ps3 включихме го работи 5 мин. и изгасна все едно няма захранване когато го вкл. веднага работи няколко секунди и пак изключва тотално ако е минало повече време процеса се повтаря от какво може да е играта е патувала дълго време с кориер от Германия може ли от друсането нещо до се скапе

 41. Msftfnc 14.12.2017 | Отговор

  Благодаря, смених го с друг PS3. Сега имам друг проблем… 😀 Купих си Mortal Kombat, но не иска да се запамети на 100%, стига до 120/200mb, а играта е около 4gb. Нямам проблем с други игри.
  Дано не съм нахална… Благодаря!

 42. Msftfnc 10.12.2017 | Отговор

  Здравейте!
  Не зная дали някой е поставял същия въпрос, но имам проблем с PS3 slim 250GB. Не ми приема диска, просто влиза до средата и повече не иска. Каква може да бъде причината?
  Благодаря предварително!

  • gataka 14.12.2017 | Отговор

   Здравей,

   проблем с механизма на блурея.

 43. Петър 27.11.2017 | Отговор

  Здравейте. Купих хакната PS3 за сина ми / на 10 /, с инсталирани 3-4 игри. Днес ми доставиха оригинален диск на FIFA 18 и не тръгва. Когато стартирам играта, екранът става черен, забива и трябва да изключа от пауър бутона. Помощ!

  • gataka 02.12.2017 | Отговор

   Здравейте, коя е версията на софтуера. Вероятно е по ниска от нужното.

 44. Илко 22.11.2017 | Отговор

  Здравейте имам проблем започна да се ъпдейтва стига до 72% и иска да се изключи какво да правя моля за помою

 45. Olga 17.10.2017 | Отговор

  Помощ. Не мога да рестартирам игра защото след третото пип идва и четвъртото и не успявам да си махна пръста

 46. Bojidar 13.09.2017 | Отговор

  Здрасти вече просто почва да мига още когато го пусна

  • gataka 14.09.2017 | Отговор

   Вероятно е прегрял. Проблем с видео чипа и контакта му с дънната платка.

   • Bojidar 15.09.2017 | Отговор

    Добре мерси а горе-долу колко пари ще ми излезе за поправка

 47. Bojidar 02.09.2017 | Отговор

  Да има картина Включвам го примерно мога да си пусна една песен и докато свърши горе-долу директно се включва

 48. Bojidar 01.09.2017 | Отговор

  Здравейте Имам проблем пс3 Фат 40gb Проблемът е че когато го пусна държи 5 минути изключва се сам примигва жълта светлинка изключва се и почва да мига в червено Помислих че е прегрял и го оставих един ден и на следващия ден го включвам и пак същото

  • gataka 02.09.2017 | Отговор

   Здравейте,

   Излиза ли образ преди да се изключи, или сега дирекнто почва да мига.

   • Bojidar 02.09.2017 | Отговор

    Да има картина Включвам го примерно мога да си пусна една песен и докато свърши горе-долу директно се включва

 49. Kar4ooo 23.08.2017 | Отговор

  Разреших проблема! Буксите от булсата,махнах ги оставих само hdmi кабела и джойстика тръгна!

 50. Kar4ooo 23.08.2017 | Отговор

  Здравей gataka, можеш ли да ми помогнеш? Имам следния проблем с ПС3, играта върви перфектно,но не и на моя телевизор,пробвах с нов джойстик и същото. После на два различни и там си върви перфектно. Защо на моя телевизор не тръгва конкретно джойстика Единия който не е оригинален се свързва веднага,другия го купих нов рядко тръгва на 7-8 вкарвания и изкарвания,а като тръгне си прави каквото иска. Моля за помощ!

  • gataka 25.08.2017 | Отговор

   Здравей, джопйстика вероятно е развален. Иначе за проблема с телевизора – рестартирай видео нстройките на конзолата – при пускане задръж бутона докато конзолата не бипне общо два пъти. Първото бипване е веднага след натискане на бутона, държип 5 секунди и като чуеш второто – пукаш.

 51. Abbey 02.08.2017 | Отговор

  Здравейте!
  Наскоро купих хакната конзола, PS3 хакната с Ferox Cobra.. проблема е, че когато се опитам да пусна оригинален диск в конзолата, тя изобщо не реагира освен ако не я рестарирам и дори и да не реагира, не отчина никакви оригинални дискове. Можете ли да ми обесните къде е проблема и как мога да го оправя ако изобщо има някакво решение.

  • gataka 03.08.2017 | Отговор

   Здравей, ако е била заредена игра от хард диска, блурей функцията е заключена и няма да следи за поставянето на диска. Конзолата тряба да се рестартира.

 52. Здравей, проблема ми е следния както играх и играта заби и нищо не действаше и рестнах пс3-то. Сега като го вкл и не ми показва картина, нито контролера се свързва и немога да направя нищо. Включва се нормално зелената светлина си свети, диска вади, но до там нито контролера се свързва нито на тв показва.

  • gataka 11.06.2017 | Отговор

   Здравей,

   за съжаление звучи като проблем с видео чипа.

   • колко горе долу струва отстраняването ? благодаря за бързия отговор, жив и здрав !

    • gataka 11.06.2017 | Отговор

     Аз страня от подобен род ремонти, отдавна не го правя.

 53. Петър 07.06.2017 | Отговор

  Здравей gataka. Контролерът не работи в safe mode менюто. Оригинален е. Натискам PS бутона, влиза в safe mode, свързва се като 1, но дотам. Не мога да дам нагоре или надолу и да избера опция. Пробвал съм и с reset на контролера. Причината да искам да ползвам менюто е че ми дава грешка. „The file system on the system storage is corrupted and will be restored“ давам ок. Зарежда до 100%. Рестартира се и ми дава пак същото „The file system on the system storage is corrupted and will be restored“ Някакви идеи? Мерси.

  • gataka 09.06.2017 | Отговор

   Здравей,

   проблема може да е в кабела, пробвай с друг.

 54. Kamen 15.04.2017 | Отговор

  Здравей те
  PS3 FAT 60GB – е моята конзола , до сега съм няма проблеми със нея
  Вземах си GTA V като започна да играя изсвирва почва да мига червената лампичка
  Изписва ми горе в десния ъгъл (The system has become hot.Please turn off the system and wait a white before turning it on again.) Минава някъде около 10 сек. и се изключва .
  Почистих го но пак несе оправи
  Restore file system и с това провах
  МОЛЯ ПОМАГАЙ ТЕ …….

  • gataka 15.04.2017 | Отговор

   Здравей Kamen,

   съветвам те да спреш да я ползваш, докато проблема не бъде решен. Принципа е следния – процесора и видоето са капсоловани под една метална капачка, под и над-нея има термопаста. Тази конзола вече е над 10 години, дори да си сменял термопастата над капачките, тази под тях е станала на тебешир и се е напълнило с въздух. Накрая тази конзола ще прегрее, намери специализиран сервиз, да ти изрежат капачките и да сменят тази термопаста.

  • Vale46 24.01.2018 | Отговор

   И аз имах Същия проблем. Като го отворих се оказа прекъсната жичка към вентилатора. Запоих е и няма ядове.

 55. Krasimir 13.04.2017 | Отговор

  Попринцип е хакнато нз дали от това може да прави проблем и играта я имах на външен хард но я истрих не ми тръгна купих и още една black ops да видя да не е от диска но и с нея дтава така невалиден формат

 56. Krasimir 13.04.2017 | Отговор

  В save data имаше такъв файл в game data няма никакви файлове на black ops

 57. Krasimir 12.04.2017 | Отговор

  Здр имам проблем с call of duty black oops
  Вчера играх на нея а днез не ми тръгва и ми изписва невалиден файл или нещо такова играта е оригиналнана диск моля помогнете 😊

  • gataka 12.04.2017 | Отговор

   Здравей,

   Отиди в Game/Game Data Utility и изтрий всички файлове на Black OPS , виж дали след това ще тръгва.

 58. Dani 02.03.2017 | Отговор

  Здр. конзолата си работи играта си върви,но екрана става тъмен от време на време за по 2-3 секунди

 59. Ivan Tomov 19.02.2017 | Отговор

  Щом пусна играта от диск, екранът става черен и PS3 се рестартва. Ако влюча някво демо свалено няма никакъв проблем……защо е така???

  • gataka 19.02.2017 | Отговор

   Звучи като софтуерен проблем, може да пробваш да рестартираш системата – Settings/System Settings/Restart PS3 System. Но ще ти изтрие всичко, включително сейвове.

   • Живко 16.09.2018 | Отговор

    Здравейте имам приблен с моята 3-ка вкарах диска и до там нито го изплюва нито тръгва и сеха като го включа светва зелено после жълто чува се едно чат и се изключва ако можете да ме насочите нещо ще съ мн благодарен

    • gataka 21.09.2018 | Отговор

     Здравейте, ако разбирам правилно, конзолата не се пуска, стартира за малко и се гаси, като лампичката на бутона за включване мига. За съжаление става дума за хардуерен проблем, вероятно от прегряване.

 60. Ilko Iliev 16.02.2017 | Отговор

  Това с Рековъри Менюто ми го прави всеки ден и много тръдно влизам в него.Ако е хард има ли смисъл да го сменям в смисъл такув да не е нещо скупо и да не си струва да го сменям?

  • gataka 17.02.2017 | Отговор

   Харда е стандартен лаптопски такъв – 2.5 инча SATA. Може да е закупи от всеки магазин за компютри и периферия. 500ГБ струва около 100-тина лева (=/-).

 61. Valentin 15.02.2017 | Отговор

  Здр Гатака иам проблем с РС 3 излиза ми черен екран с надпис че трябва да свържа контролера с усб кабел и да натисна тест бутона правя го но не се получава възможно ли е да е от контролера понеже не е оригинален

 62. Ilko Iliev 14.02.2017 | Отговор

  Zdraveite az imam problem s PS3 vkluchvam go i sled 5-10sec izkluchva vseki pyt vlizam v Рековъри Менюто vuztanovqvam sistemata do momenta v koito sum go izvadil ot kashona i na dr den sushtata procedyra.Nqkoi znae li ot kude moje da e poblema?

  • gataka 15.02.2017 | Отговор

   Здравей,

   по принцип звучи като проблем с видеото. Но ако след рестарт на системата работи известно време, може да е проблем с харда.

 63. D 09.02.2017 | Отговор

  Zdraveite! Kontrolera mi na ps3 mi se izkliuchva sam i kato e s zaxranvashtiq kabel i kato e bez nego i mi spira igrata i trqbva da go vkliucha za da produlja da igraq. Mislix che e ot kontrolera i dnes si vzex chisto nov no ne sushtata rabota. Molq nqkoi ako znae da spodeli

  • gataka 12.02.2017 | Отговор

   Здравей,

   Странен проблем имаш, щях да кажа, че е пролем с блутут модула на конзолата, но тогава нямам обяснение, защо се изключва и с кабел.

 64. teryto 04.02.2017 | Отговор

  Здравей оопитах седа го ъпдейтна но на половината актолизация ми забива и ми излиза надпис, на който пише че има някаква техническа грешка ? И пише да рестартирам но всеки път като рестартирам конзолата тя се включва и започва веднага да се актилизара, зарежда до половината и пак ми излза този надпис ? Какво да правя..?

  • gataka 05.02.2017 | Отговор

   Здравей,

   нещо не позволява на конзолата да се ъпдейтне, може дае хакра, просто да има нужда от формат и/или да е развален. Ако не е това – може дае проблем с блурея или WiFi модула (ако онзолата е от старите фат модели).

 65. Dan 29.01.2017 | Отговор

  И аз така прецених. Няма движение няма звук. Жалко много жалко.

 66. Dan 29.01.2017 | Отговор

  Здравейте
  Преди ден си взех плейстейшън 3 втора ръка от една жена. Играта изглежда като нова казва, че е използвана само няколко пъти. Включих играта вкъщи отворих чисто нов диск сложих го тръгна да зарежда и след 5 сек. спря.
  Извадих го сложих го отново и нищо диска не се отваря играта не тръгва. Диска изобщо не се върти. Единственото нещо което забелязвам е че когато сложа диска в горният десен ъгъл едно малко кръгло часовниче започва да се върти. Пробвах и с DVD диск и нищо. Диска влиза и до там изобщо не се завърта. Върнах всякакви настройки и нищо не се промени не знам нямам думи бесен съм. Конзолата не е свързана с интернен. Моля ви кажете ми как да си пусна играта какво трябва да направя? Какво се случва има ли лек ?

  • gataka 29.01.2017 | Отговор

   Здравейте,

   звчуи като проблем с оптиката, вероятно е изгоряла.

 67. Габи 28.01.2017 | Отговор

  Здравей,бях си хакнал ПС3 и го с вързах към Интернет с кабел,изписа ми да отида в настройки и да ъпгрейда софтуера.Направих го,първия път ми са свали ъпгрейда,рестартира ми се плейстеишъна и започна да се инсталира ъпгрейда,но като стигне 38% спира и ми изписва да да изключа плейстеишъна от захранващия кабел,да изчакам няколко минути и пак,да го включа и ако пак не стане път рейда да напиша един код отдолу,но то мен никъде ни ми излиза къде да го напиша,така го рестартирах поне 20 пъти и нищо не става

  • gataka 29.01.2017 | Отговор

   Здравей,

   ако разбирам правилно, конзолата не мож да си завърши ъпдейта. Вероятно има някакъв проблем, който и пречи, може да е с блурея или с харда на конзолата.

   • Габи 29.01.2017 | Отговор

    Мерси,а може ли да ме посъветваш какво да правя в такъв случай,

    • gataka 29.01.2017 | Отговор

     Без да знам проблема – трудно. Това трябва да се види в сервизни условия.

  • teryto 04.02.2017 | Отговор

   Имам същия проблем.. Управи ли го и как успя?

 68. Емо 24.01.2017 | Отговор

  Искам да те попитам моята конзола не иска да тръгне и след няколко опита като го изключа отзад от кабела за захранването тръгва но понякога забива иначе всичко си свети и е ок конзолата ми е слим мерси предварително мисля че е от харда но незнам

  • gataka 25.01.2017 | Отговор

   Здравей, може да проверих харда за проблеми, но по скоро звучи като проблем с видео чипа.

 69. brato 11.01.2017 | Отговор

  Интересува ме може ли и как да рестартирам хакната конзола пс3, без да премахна хака?

 70. brato 11.01.2017 | Отговор

  Здравейте, да ви питам, как се премахва флашка от конзола пс3 по безопасен начин.

  • gataka 12.01.2017 | Отговор

   Здравейте, няма какво да ви притеснява, просто издърпайте флашката.

 71. Моля, за помощ! Като пусна хака на PS3, ми изписва An error occurred during the start operation. Изтрит ли е?

  • gataka 09.01.2017 | Отговор

   Здравей,

   пускаш програмката за игрите ли? Multiman или Irisman.

   В колонка GAME трябва да имаш допълнителните папки APP_home и Install Package Files. Ако ги няма е много вероятно да е изтрито. Хака се трие по ъпдейт по интернет.

 72. Petar 08.01.2017 | Отговор

  Здравейте , моля за помощ при следния проблем : при опит за ъпгрейд през Wi-Fi Inet поиска да включа конзолата чрез кабел и да продължа , но тук се получи едно вътене в кръг , постоянно ми изписва , че има проблем с ъпгрейда и ме връща в изходно положение. Така при опит да ползвам safe mode-restore file system след размисъл от около 5 ч. нищо не се получи осве , че сега в режим safe mode отказва да изпълнява командите на конзолата т. е. немога да движа нагоре-надолу и не реагира при натискане на бутон „х“. Просто искам да излязя от този дяволски кръг и всичко да си е по старому.

  • gataka 08.01.2017 | Отговор

   Здравейте,

   трудно ще мога да кажа как да се орпавите. Занесете го някъде да го погледнат в сервиз или място, на което разбират от този хардуер. Проблема с ъпдейта може да е от развален хард диск, а това, че не може да ползвате сервизното меню, трудно ще кажа от къде е проблема.

 73. stoqn 30.12.2016 | Отговор

  здравей имам следния проблем ако може малко помощ при стартиране ми изписва ingen anvendelig opdateringsdata blev fundet.
  Forbind lagringsmediet som indeholder opdateringsdata af version 4.65 eller senere og tryk derefter start og selwct knapperne samtidigt

  • gataka 30.12.2016 | Отговор

   Здравей, иска ъпдейт по някаква причина. Трбява да подгтовиш ъпдейт на флашка и да го иснталираш.

   В псоледно време това се случва след ъпдейт на официален софтуер версия 4.81, при хакната конзола. АКо е това, хака е изтрит.

 74. ако направя „System settings>Format“ ще се изтрие ли хака ?!

 75. Lubo 31.10.2016 | Отговор

  здравей,искам да те питам един въпрос.Днес си пуснах ps 3 fat и когато го пуснах свена зелено за 2 секунди ,но след това стана жълто и почна да премигва червено и мисля че е прегряла да я заведа ли на поправка или има някакъв начин да се поправи и това ще повлияе ли на игрите ми по някакъв начин ?

  • gataka 01.11.2016 | Отговор

   Здравей,

   за голямо съжаление звучи да е прегрял. Вероятно проблем с видео чипа, би могъл да се оправи с презапояването на споменатия чип, нарича се реболинг. Но е скъпа процедура и после никой не може да гарантира, че няма да се случи втори път.

 76. Stefan 22.10.2016 | Отговор

  Проблемът с игрите го оправих,но остава това с пиукането и самоизключването.Някои път играе цял ден без да го направи,а друг път докато включи конзолата.Имаш ли някакви идей.Мерси

 77. Stefan 22.10.2016 | Отговор

  Здравей gataka.Имам проблем с Playstation 3 160gb които е на синът ми.Беше започнал както играе да се рестартира,вчера тотално спрял и реших да го отворя за да го почистя от прахоляците вътре.След като приключих и го затворих си тръгна всичко нормално,но не иска да зареди нито една от игрите които имаше изтеглени от плейсторето,и отново от време на време изписуква и се изгася.Можеш ли да ме насочиш към нещо?Благодаря ти предварително

  • gataka 23.10.2016 | Отговор

   Здравей,

   за игрите – вероятно не е закачен добре блурей драйва.

   А за изключването – вероятно хардуерен пшроблем, или със захранването или прегрява.

 78. Здравей , опитвам се да вляза в сервизен режим но като влезе и песа забива показва квадратчета и не може да продължи на какво може да се дължи това ?

  • gataka 20.10.2016 | Отговор

   Здравей,

   описваш артефакти, за голямо съжаление звучи, като хардуерен проблем. Проблем с видео чипа.

   • Благодаря за бързия отговор мисля, че е точно такъв проблема , струва ли си да ги нагрея с горещ въздух и колко време ще изкара ако не играя много или е по добре да се оттърва за части .

 79. Здр. Моягонзора беше хакната ф-р 4.78
  Ъпгреитнах го на 4.80 и приключи всичко има ли намин да възвърна 4.78 🙂

  • gataka 07.09.2016 | Отговор

   Здравей,

   Трявба да се хаква на ново. Единстения начин е с хардуерен даунгрейд.

 80. Vasil 02.08.2016 | Отговор

  Помощ моето PSP 3 не иска да се зарежда даже и през USB пак не иска ползвам го от 8-9 години

 81. Georgi 07.07.2016 | Отговор

  Имам пс3 слим 12гб и Интернета ми през wi-fi е много слаб. Не мога да гледам клипчета от ютуп.

 82. ps3 ми стои на ъпдеит систем още шом го пусна,стига 99 процента и забива контролера е неактивен на моя ps3

  • gataka 22.05.2016 | Отговор

   ПО някаква причина не може да се ъпдейтне. Може проблема да е в блурея или хард диска, а зависи от моделати. Ако конзолата е от старите дебели модели, с кард ридъри от пред, може да е от контролната платка, за WiFi, тя е отделена от дъното с лентов кабел и към нея са закачени USB-тата, това би обяснило проблема ти с контролера.

 83. Иван 21.04.2016 | Отговор

  Здравей вчера направих update на ps3 и играх на него . На сутринта го пуснах но или ми забива на пс3 знака пробвах се да го рестартирам но не искаше да се изключи само може да се изключи от захранването . Моляте помогними

  • gataka 21.04.2016 | Отговор

   Здравей,

   Може да пробваш да ресторнеш натстройките от файловата система. Ако не се оправи, ще те посъветвам да си провериш хард диска за грешки.

  • Иван 24.04.2016 | Отговор

   Оказа се че проблема е в ps3 имаше някаква гершка но се управи благодаря ти за коментара

 84. Благодаря ти, ще го тествам хард-а, а за възстановяване на системните файлове 3. Restore file system, 4-rebuild database или 5.Restore PS3 System би трябвало да пусна за да си оправи System storage-a? Отново благодаря за бързия отговор! 🙂

 85. Здравей, докато като играх „Grand Theft Auto“, имах приблем с ауто сейф и забиваше играта и даваше грешки. И като излязох от играта започна да ми дава „The file system on the system storage is corrupted and wil be restored“ имам само ок. След като го пусна бавно процентите се зареждат след което черен екран около 20 мин. Рестарт и пак това съобщение. И все така. Понеже Ps3 я купих вчера възможно ли е харда да е счупен. И ако дам от safe mode, restore system files ще се изтрие ли хак-а?

  • gataka 19.02.2016 | Отговор

   Здравей,

   Хард диска е с бед сектори. Хубаво е да се провери , закачи го на компютър и с програма, като HD Sentinel провери за проблеми. Такива най-вероятно има.

   Не, хака няма да се изтрие.

 86. Pepo 14.02.2016 | Отговор

  Здравей, GATAKA, имам въпрос относно PS4, ако мислиш, че можеш да ми бъдеш полезен, моля пиши ми на Mail-a: pepostefanov@gmail.com, за да не правим Spam тук, Благодаря предварително!

 87. Здравей Gataka бих искал да те попитам още един вапрос.След като направих Restore PS3 System всичко мина нормално,след това влязох в Settings/System Settings/System Information ми показва Free Space 263GB/298GB.Това нормално ли е или има информациа от порядака на 35GB върху хард диска която не се истрила.Благодаря предварително.

  • gataka 10.02.2016 | Отговор

   Здравей,

   Нормално е, операционата система си взима от харда в процент.

 88. Здравеи Gataka искам да те попитам като вляза в Рековъри Менюто и натисна опциа 5.Restore PS3 System дали това ще истрие хакът на конзолата ми.Благодаря предварително.

 89. здр дискa не ми излизa нa менюто и не могa дa влезнa във фифaтa може ли дискa дa се е прецaкaл

 90. Здравейте,следвам 6-те стъпки за рековъри менюто и всичко си става както сте го обяснили,до момента в който свързвам контролера с кабел към PS3 ,натискам PS бутона ,появяват се 6-те опции и до там ,контролера става неактивен и не мога да натисна X бутона(enter)….. Какъв може да проблема???

 91. ivan 09.12.2015 | Отговор

  Zdraveite,moje li da mi kajete kak da opravq kogato ps3 neiska da zaredi nakukvi procenti,koito zarejdat bavno i nakraq se restartirat ???Molq speshno e !!!

  • gataka 11.12.2015 | Отговор

   Здравей,

   звучи като да имаш проблем с хард диска.

 92. ivo 23.09.2015 | Отговор

  здр имам проблем с една игра Call of Duty black ops играх на играта на телевизор 3д.и ми се вкл.,не мога да го махна сега, постояно седи вкл. не ми почва играта защото моя телевизор не е 3 д на 3 д тръгва на моя не

  • gataka 24.09.2015 | Отговор

   Здравей,

   Влез в Game Game Data Utinilyt, в колонка Game от главното меню, намери всички файлове на играта и ги изтрий. Това ще изтрие всички направени настройки и грата ще тръгне след това.

 93. Филип 05.08.2015 | Отговор

  Здравей! Имам проблем с PS3 , вчера си купих GTA V и си цъках нормално но след като стигнах до 3,тата или 4тата мисия , някои места не се зареждат , копчето за смяна на героя не бачка и минута след това забива но звъщука работи и трябва да го изключа понеже не се оправя. Нямам проблеми с други нови игри като Battlefield Hardline и тем подобни. PS-то ми не е хакнато. Ако можеш да удариш едно рамо…

  • gataka 05.08.2015 | Отговор

   Два са вариантите, проблем с харда на конзолата или блурея.

   • леон 15.05.2016 | Отговор

    Здравей гатака ако направя стъпка 5 ще ми върнели версията на ofw

 94. Georgi 30.07.2015 | Отговор

  Здравейте: игрите на пс3 не трагват появява се този натпис … Registration of the thorphy information could not be completed. The game will quit.
  (80022D11)

  Някои може ли да ми помогне

  • gataka 30.07.2015 | Отговор

   Здравей,

   За съжаление това е проблем с вътрешната памет на конзолата, било то софтуерен или хардуерен, нещо много се е омазало. Пробва ли опциите от рековъри менюто.

 95. Simeon 17.07.2015 | Отговор

  А може ли да ми кажеш как се оправя и дали ще се изтрие хакът на конзолата заедно с игрите ?

 96. Simeon 17.07.2015 | Отговор

  Здравей , можеш ли да ми помогнеш ? Значи имам PS3 . Като натисна старт бутона светва зелено , но след около 2 секунди светва жълто и накрая червено и конзолата се изключва . Помогни ако можеш .

 97. Васил 21.04.2015 | Отговор

  Здравей човече. Пиши ми следното „Connot start.
  The appropriate system storage was not found“ това се случи след като една игра искаше обновяване на версията и заби при самото зареждане. Изключих конзолата от контакта. Включих я. Стартирах отново играта и стана следното обновяването завърши,но играта заби. Ядосах се и натиснах доста пъти палър бутона. При което се случи следното самата пиес система почна възстановяване което й отне може би едно 30часа и достигна до 65%и не помръдна повече…. ще оставя и телефон за връзка 0888442190 e-mail address не го проверявам често. Моля някой ако може да помогне да се отзове

  • gataka 21.04.2015 | Отговор

   Здравей,

   Проблема е с хард диска, вероятно се е развалил.

 98. Asen 20.03.2015 | Отговор

  здр на всички искам да попитам дали някои има следния проблем и да ли може да ми помогне много ми е спешно значи това стана един ден докато играех изведнъж играта запече конзолата сякъш спря да работи искарах кабелът за захранването за 4/5 часа и после пак го включих след това се опитах да включа ps3то но нямаше картина опитах да блезна в да вляза в safe mode за да оправя проблема но се случи следното като задържах power buttona и се чуваше 1 БИП след няколко секунди второ БИП и след второто БИП конзолата се изключваше няма 3 БИП какво по дяболите стана с конзолата незнам консултирах се с приятели и ги попитах за проблема те казват че досега не им им се случвало това някакъв рядк проблеми ли е моля ако няккои знае какъв е проблемът да ми пише skype-Asen.Kazakov,Facebook-Asen Kazakov,E-mail-Games1999@abv.bg-Asenev99@gmail.com

 99. Марти 09.01.2015 | Отговор

  Здравей,

  Всичко това ,което е дадено тук като информация се прави Offline нали ? Не ми е нужен интернет на конзолата .

  Благодаря

 100. sinbad 27.12.2013 | Отговор

  имам и последен въпрос някои знае ли какво е това SEN ENABLER и трябва ли ми за да играя онлайн

   • Miss_krass 21.09.2014 | Отговор

    Здравейте,
    Опитах да свържа Пс3 с HDMI към ТВто , влязох да отметна всички резолюции и то заби …. Не ми дава да се рестартира …. Задържам – бийпка веднъж – продължавам да държа – бийпва пак и се изключва … Какво да направя, за да вляза в Сервизен режим и да ресторна за да се появи картина?

 101. sinbad 26.12.2013 | Отговор

  аз съм с даунгрейд понеже си бях ъпдейтвал вече оригиналния фирм до 4.50 сега съм с 4.50 рогеро,това променя ли нещо или да следвам и аз стъпките както е написано?

 102. bobsa 26.12.2013 | Отговор

  Здравей,имам проблем……
  Както си вървеше PS3 (FAT ) изключи,реших да я включа,но не мога,включвам я , а тя бипка и се изключва и червената лампичка мига.Какъв може да е проблема?Благодаря предварително.

 103. ps3 06.12.2013 | Отговор

  здр.на всички искам да попитам ps3 при включването на играта ми излиза един надпис четох в нет че трябвало да е ресторе но ме е страх да не ми изтрие ROGERO моля да ми кайете как да я оправя мерси

  • gataka 06.12.2013 | Отговор

   Здравей,

   Не разбирам проблема ти. Какъв е този надпис, какво гласи.

   • ps3 07.12.2013 | Отговор

    здр. като пусна PS3 И ми излиза един надпис
    (PHOTOSENSITIVE EPILEPSY IF YOU HAVE A HISTORY OF EPYLEPSY, CONSULT A DOCTOR BEFORE USE ) и така как мога да го премахна

    • gataka 07.12.2013 | Отговор

     Здравей,

     Не можеш, това е предопреждение,ако получаваш припадаци, докато играеш, да се консултираш с лекар. Европейския съюз ги задължава да го показват.

     • ps3 07.12.2013 |

      мерси за бързото съдействие

 104. Аз ъпдейтнах от рековери менюто.Играя на поразия.
  За първи път го правя следвах инструкциите и играя
  без ФИКСОВЕ .хахах
  Мерси много на Гатака за отзивчивостта.

 105. Pingback: PS3 : Rogero 4.30 CFW V1.03 | gataka's blog 10.11.2012

  […] Препоръчително, може би дори задължително, инсталирайте фирмуера от рековъри менюто на конзолата : Рековъри Меню (сервизен режим) […]

 106. Pingback: Ъпдейтване на фирмуера - OFW или CFW | gataka's blog 09.11.2012

  […] Ако ъпдехтвате с CFW, или от  CFW към официален , задължително направете ъпдейта от рековъри менюто на конзолата : Рековъри Меню (сервизен режим) […]

 107. Pingback: PS3 : 4.30 CFW на Rogero с нова версия на multiMAN | gataka's blog 29.10.2012

  […] За всички с даунгрейдвани конзоли винаги правете Dehashing преди инсталацията на какъвто и да е фирмуер. Също за най-безопасно инсталирайте фирмуера от рековъри менюто на конзолата. […]

 108. Pingback: PS3 : e3 4.30 CFW - още не е тествано, може да води до брик | gataka's blog 28.10.2012

  […] Също за най-безопасно инсталирайте фирмуера от рековъри менюто на конзолата.   No […]

 109. Pingback: PS3 : Rogero 4.21 CFW ъпдейт v1.09 - по безопасен | gataka's blog 27.10.2012

  […] фирмуера задължително от сервизното меню на […]

 110. Pingback: Dehashing за даунгрейднати конзоли | gataka's blog 24.10.2012

  […] Влезте в сервизен режим (Сервизен режим и възстановяване на операционната сист…) […]

 111. Pingback: PS3 : 4.21 CFW от Rogero - вече факт | gataka's blog 23.10.2012

  […] Инсталирайте фирмуера от рековъри менюто на конзолата, по безопасно е : Сервизен режим […]

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com