PS3 : Нов системен ъпдейт до версия 4.70

От снощи има нов системен ъпдейт за PS3 – версия 4.70. Както обикновено се споменава за подобряване на стабилността на системата, без да се конкретизира какво точно е променено. Главните промени са две :

 

  • добавяне на „Closed Captions“ при гледането на DVD или BluRay филм. Функцията може да се активира от  [Settings] > [Video Settings] > [Closed Captions]
  • сменено е логото на PlayStation Network

 

От месеци, дори може би година, не е имало значим ъпдейт за PS3, който да добави нова функция. Смяната на логото може би е най-открояващата се промяна на фона на последните ъпдейти.

Старото лого : icon_text_psn

Новото лого : icon_text_psn

 

Както обикновено, за всички с CFW – не ъпдейтвайте с официален софтуер.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. wax40 01.03.2015 | Отговор

    Добре, а ще може ли с този CFW да се гледат .mkv и като цяло HD филми? До сега всеки път независимо дали ще използвам Serviio или PS3 Media Server, конзолата никога не е успяла да възпроизведе файла. Та ми е интересно дали с този ъпдейт ще е възможно да се гледат HD филми?

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com