Bloodborne и Ratchet & Clank между безплатните PS Plus игри за месец Март

От Sony са надминали себе си и са ни подготвили вероятно най-силния списък с безплатни игри за PS Splus абонатите. Акцента е поставен над PS4 конзолата и собствениците на въпросното ще получат два страхотни ексклузива – Bloodborne и Ratchet & Clank. Пълен списък :

 

PlayStation 4 :

 

Bloodborne :

 

 

Вероятно няма нужда от представяне, екшън RPG, което се превърна в класика, наследник на Dark Souls и създадена от директора Hidetaka Miyazaki. Може да се похвали със забележителна графика и готически пейзажи мотивирани от Викторианската ера. Задължителна за всеки фен на жанра.

 

Ratchet and Clank :

 

 

Играта излиза през 2016-та година и представлява ребут/re-imagining на класиката от преди 15 години със същото име. Страхотен екшън платформър за малки и големи. Забавна, увлекателна и със изключително приятна и пъстра графика. 

 

Следните игри са кросбай с PS3 или PS Vita и могат да се свалят и игратаят за PS4 :

 

Mighty No. 9 :

 

 

Claire: Extended Cut :

 

 

Bombing Busters :

 

 

PlayStation 3 :

 

Legend of Kay Anniversary :

 

 

Mighty No. 9 (Крос бай с PS4) :

 

 

PlayStation Vita :

 

Claire: Extended Cut (кросбай с PS4) :

 

 

Bombing Busters (кросбай с PS4) :

 

 

За съжаление в последните месеци качеството на услугата за PS3 и PS Vita не е на нивото, на което сме свикнали. Вероятно тенденцията ще се запази или дори ще се засили, до момента в който контента за споменатото ще спре да излиза. Вчера от Sony обявиха, че края на игрите за двете платформи ще настъпи на 8-ми Март, повече тук.

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com