14 години по късно PlayStation 3 продължава, да получава ъпдейти – нова версия 4.87

В зората на PlayStation 5, точно 2 конзолни поколения и 14 години по късно, от Sony ни изненадаха с нов софтуерен ъпдейт за PlayStation 3. Версията е 4.87 и добавя нови блурей ключове, които са нужни, за да гледаме нови филми на конзолката. Приятно е, да разберем, че старата машинка не е дълбоко забравена и японският гигант все още се грижат за нея. 

 

Макар игри вече да не излизат, PS3 е една страхотна конзола, на която може, да играем стари класики, да я ползваме за домашно кино и дори като главен източник на онлайн контент – NetFlix, HBO и други. И всичко споменато в един момент ще спре да работи, ако не се поддържа и тези, макар и редки, софтуерни ъпдейти не излизаха.

 

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. film izle 17.01.2021 | Отговор

    I am actually thankful to the owner of this site who has shared this great paragraph at here. Marrissa Miner Lennie

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com