Microsoft сменя коренно интерфейса на Xbox ONE и интегрира Cortana

От Microsoft са подготвили много изненади за нас. След новината за обратна съвместимост на Xbox 360 игри (тук) компанията сменя изцяло интерфейса на Xbox ONE. Новата визия е неузнаваема и не напомня дори за момента на старата метро тема. Както самата компания твърди, интерфейса ще бъде по оптимизирана,

 

От клипа се вижда, че Microsoft ще интегрират виртуалния асистент (компютърен интелект) Cortana, която се очаква да бъде и част от Windows 10. Cortana ще отговаря на въпроси и с нейна помощ потребителя ще получава бързи и точни отговори, без да е нужно да се излиза от играта. Освен всичко друго Cortana ще може да отговаря на въпроси свързани с геймплея на дадена игра (или поне така се подразбира от представеното видеото).

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Mozez 18.06.2015 | Отговор

    Дано с Кортана да не стане така, както стана с Кинект. Страхотна идея, но недоразвита и захвърлена.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com