Microsoft, отново, бяха хванати да ползват PC кадри, представящи ги за Xbox ONE

Ех Microsoft … за кой ли път :). Това в миналото се случваше доста често, очакваше се никога повече да не се повтори, след голямото излагане от миналата година , когато на GamesCOM изложение, Microsoft беше хванат да презентира персонален компютър, заблуждавайки, че е Xbox ONE,  повече тук : За заблуда на врага – или как Microsoft презентират персонален компютър за Xbox ONE.

 

Този път PC кадри бяха представени в Xbox ONE трейлър на играта  The Witcher 3, озаглавен “Precious Cargo” quest. Това, което прави впечатление е, високата резолюция на играта – 1080p с 60 кадъра в секунда, докато се знае, че Xbox ONE версията ще поддържа едва 900p с 30 кадъра в секунда.

 

 

Нарочно или не, разликата лъсна моментално, коментарите под клипа сами говорят каква е реакцията и със сигурност не е положителна. На Microsoft им се наложи да се извинят и добавиха в описанието на клипа, информация за истинския източник на кадрите.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. undamed 25.04.2015 | Отговор

    хахаха смешници.Много се изложиха този път със рестрикшъни и лъжливи кадри 😀

  2. Spewn1 24.04.2015 | Отговор

    Не им писна да лъжат хората. Каквито и хората, така им и продуктите – недостойни.

  3. stilqn 24.04.2015 | Отговор

    xxaxaxaaxaxaxaaxaxaxax……….нямат спирка от MICROSOFT.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com