Gears of War: Ultimate Edition за Xbox ONE идва с 4 Gears of War игри за Xbox 360 и обратна съвместимост

Всеки закупил Gears of War: Ultimate Edition или Xbox One Gears of War: Ultimate Edition Bundle (комплект конзола и игра) ще получи безплатно копие на всички игри от серията за Xbox 360 – Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 and Gears of War: Judgment и ако това не стига, изброените заглавия ще бъдат включени в списъка с поддържаните игри с обратна съвместимост и ще могат да се играят свободно на Xbox ONE конзола.

Промоцията си има условие, Gears of War: Ultimate Edition трябва да бъде играна в Xbox Live поне един път в периода от 25-ти Август до 31-ви Декември.

Това е втората промоция по рода си, първата такава е на играта Fallout 4.

Обратната съвместимост на Xbox ONE с Xbox 360 игри беше обявена на таз годишното E3 изложение (повече тук), в момента е достъпна за всички участници в превю програмата на Xbox ONE, а за масовия потребител се очаква в края на годината.

GearsCollection HERO

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com