Gamescom 2017 : Final Fantasy XV с Assassin’s Creed Festival DLC

Преди да си легна, реших да направя една последна проверка на сцената и какво да видя – един огромен wallpaper с изписано на него – Assassin’s Creed Origins X Final Fantasy XV. И въпросното не е шега, а е публикувано в официалния блог на Ubisoft. В резултат, лягането се отложи :).

Сътрудничеството между двете студиа е обявено днес на Gamescom 2017, породено е от уажение и респект от едните към другите. Двата франчайза се преплитат и  Final Fantasy XV ще получи безплатен ъпдейт и става домакин на Assassin’s Creed Festival. Започва на 31-ви Август и ще завърши на 31-ви Януари 2018-та година.

Градчето Lestallum ще бъде преобразено в стил отиващ на Assassin’s Creed, а всичките 4 главни персонажи ще разполагат с познатите от култовата историческа поредица дрехи с качулки, нови умения – като скачане от високо, скриване в копа сено и дори вадене на скрит кинжал. Едно официално трейлърче :

 

 

Изглежда толкова интересно, колкото и неочаквано.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com