Действието в следващия Call of Duty може да е във Виетнам

След като стана ясно, че Call of Duty в открития космос, не е продължението, което феновете желаят, от Activision изглежда са се завърнали в правия път. Въпросното може да бъде категоризирано като слух, но звучи доста логично и е вероятно правилния начин франчайза да се завърне в пълния си блясък. Call of Duty: Infinite Warfare все още не е излязла, но това не пречи, по следващата част вече да се работи, или поне според информацията, идваща от испанския клон на интернет медията IGN.

В общи линии единственото, до което гореспоменатото издание, се е добрало, е периода, в който ще се развива действието – между 1955 година и 1975 година. И ако това не е просто едно голямо съвпадение, точно в тези граници се развива Виетнамската война.

За разработването на продължението е ред на Sledgehammer Games и нещо повече, тематиката за виетнамската война не се споменава за първи път. Изглежда в миналото студиото е разработвало версия в трето лице, свързана именно с Виетнам, но за голямо съжаление не е била одобрена от Activision.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com