Възможно е Death Stranding, да не е ексклузив за PS4

Death Stranding е следващия голям PS4 ексклузив, хайпва направо е ескалирал и света го очаква с огромно нетърпение. До момента ексклузивните права не са поставяни под съмнения, нещо повече – те идват като едно естествено продължение след събитията от 2015-та година, когато Kojima Productions стана независимо студио и стартира тясното си сътрудничество със Sony за, цитирам, „създаване на нови франчайзи за PlayStation“.

Но някой по наблюдателен е забелязал, че в австралийския ps blog играта е премахната от списъка с ексклузиви. Информацията се появи първо в онлайн изданието www.resetera.com. Но 24-часа по късно, правейки една проверка – заглавието е извадено … от всички версии на сайта, дори в Българския такъв.

Може да намерите списъка на всеки един PS4 ексклузив излизал до момента, или обявен предстоящ такъв, на следния адрес : www.playstation.com/bg-bg/explore/ps4-exclusives/

 

 

В списъка може да видим, че фигурира The Last of US Part II и други игри, които все още си нямат дата. С други думи – това, че Dead Stranding все още не е излязла, не е критерий за липсата в списъка.

Както историята е показала няколко пъти в подобни случаи, по всичко личи, че Dead Stranding няма да бъде ексклузив за PlayStation 4 или най-малкото – ще бъде времеви такъв. Подобна беше историята на Crash Bandicoot N. Sane Trilogy и No Man’s Sky.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com