Bethesda откри таз годишното E3 изложение с Fallout 4, DOOM и Dishonored 2

E3 започна днес сутринта с конференцията на Bethesda. Компанията стовари с гръм и трясък информация за предстоящите игри – Fallout 4, Dishonored 2  и разбира се за предстоящия дългоочакван ремейк на DOOM.

Датата на излизане на Fallout 4 вече е известна и е по рано от очакваното – 10-ти Ноември още тази година. Както се очакваше, Bethesda представи първи геймплея кадри :

Действието се развива в Бостън и ще имаме възможността да преминаваме от 3-то лице в първо лице, по всяко време. Играта има уникална и универсална система за крафтване, нещо което изненадва. Събирайки материали от отворения свят на играта, ще можем да крафтваме всичко – от оръжия и брони , до цели сгради и дори градове. Нагледно, разбира се, е представен в специален видео клип :

И за финал, един експлозивен трейлър, в който може да се види всичко – оръжия, брони, начини на убиване, различните гадини в играта и още, в стил „F*** Some S*** Up“ :

Doom е втората игра, която обра хайпа, дългоочаквания ремейн е в разработване от няколко години, толкова дълго, че вече не мога да ги преброя. До момента всякакви кадри от играта бяха пазени в абсолютна тайна, чакането свърши и Bethesda най-сетне ни представя първите геймплей кадри от играта.

 

 

За играта мога да кажа – Добрия стар DOOM, но на АНАБОЛИ. Играта е запазила чара си и една от може би последните игри, които запазва старото олдскул правило – живота на играча да свършва. Свойство, което прави играта трудна и предизвикателна, нещо, за съжаление, отдавна забравено в модерните игри, в които е нужно да се отдалечиш за 5 секунди от бойното поле и кръвта се пълни сама.

Втори още по брутале геймплей трейлър, наречен „Welcome To Hell“ :

 

 

Разбира се, мултиплеъра ще е основна част от играта. Кратък , но показателен мултиплеър трейлър :

 

 

Другата приятна новина е обявяването и представянето на Dishonored 2. За играта до момента имаше само слухове и нейното разработване никога не е потвърждавано до този момент. За съжаление геймплей кадри не бяха представени, но си имаме страхотно CGI клипче :

 

 
Запис на цялата пресконференция, може да се види тук :

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn! 15.06.2015 | Отговор

    Може би най-гръмкото начало на Е3. Да видим другите дали ще могат да ги надминат.
    Аз лично очаквам геймплей на Uncharted 4, F1 15, PES 16, FIFA 16, Batman, Metal Gear и може би Mad Max.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com