Aniventure Comic Con 2020 е отменен

Доста тъжно, но не мога да кажа – неочаквано. Най-големия евент за младежка култура и гейминг в България „Aniventure Comic Con“ е отложен и няма да се проведе тази година. Причината е глобалната криза с пандемията Covid-19. Както самите организатори споменават – събитийната индустрия е засегната и затруднена от карантинните и епидемични мерки; и в допълнение – въведените правила на практика правят невъзможно събирането на голяма публика.

Много е тъжно, защото фестивала се гради на организация, която протича в продължение на една календарна година, включва ангажирането на много фирми, персонал и всички забъркани в споменатото наброяват 1000 човека.

Aniventure Comic Con ще се завърне през 2021-ва година на 11-ти и 12-ти Септември, като всеки закупил билет за вече отмененото събитие, ще може да го използва без заверка за новото такова или да си възстанови сумата, по всяко време, считано от 31-ви Юли (2020-та).

 

Повече и официалното обръщение на организаторите, може да прочетете тук : comiccon.bg

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Абе тия не разбраха ли, че тая истерия покрай измислената пандемия не е нищо повече от повод да свличат пари от евросъюза?!
    То не бяха лъжи с „уж“ болни (дето после се разбра, че са им платили ило просто за да излязат болнични за да поддържат глобалната лъжа), то не бяха придружаващи заболявания от сорта на черепно-мозъчни травми, левкемия и цифра други.
    Бих казал на такива хора да престанат да всяват паника, защото вече ми писна!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com