Xbox 360 : Записване на диск с демо игри

Демо игри могат да се записват на дискове и да се пускат на всяка една конзола, независимо дали тя е модифицирана (хакната) или не. Няма значение какъв тип е носителя (диска) – DVD-DL, DVD или CD, стига файловете да могат да се съберaт на него. Могат да се записват повече от едно демо на един диск.

 

Нужни програми :
IMGBurn – IMGBurn е най-удобната, лесна и безплатна програма, която препоръчвам. Но аналогично може да се използва всяка друга подходяща за целта записваща програма.

 

-==Стъпка 1 ==-

 

Отворете папката, в която сте изтеглили демото, разархивирайте ако е нужно.  Играта ще бъде под формата на папка с име от няколко цифри (пример 425307E6 или подобно). Създайте папка 0000000000000000 (16 нули / 16х0) и преместете папката на играта в нея. Създайте нова папка с име „content“ и преместете папката 0000000000000000 вътре в нея.

Структурата трябва да отговаря така :

425307E6 е пример, името на вашата папка ще се различава, но структурата и всичко останало трябва да се съвпада.

Много е възможно да сте изтеглили файловете вече под тази структора, с вече съзадени за целта папка, просто проверете дали структората е пълна и продължете.

Забележка : ако искате да запишете повече от едно демо на даден диск, просто добавете главните папки на демотата в папка content/0000000000000000

След като вече всичко е на мястото си копирайте папка „content“. Дайте на нея десен бутон и изберете „Copy“.

 

 

-==Стъпка 2 ==-

Отворете IMGBurn и изберете опцията „Write files/folders to disc“

От ляво под полето „Source“ дайте десен бутон на бялото поле и изберете „PASTE“

Изберете от дясното меню Device и посочете Wtite Speed на 2/2.4 или ако е невъзможно в краен случай на x4. Натиснете бутон за запис.

В повечето случаи ще ви излезе съобщение гласящо, в превод :

Избрали сте само една директория.
Искате ли да добавим само съдържанието на папката в диска. 

Задължително изберете „NO“, задължително, в противен случай конструкцията ще се развали и конзолата няма да открива играта. Ако ползвате друга програма вместо IMGBurn е много вероятно това съобщение да не излиза.

Диска няма да тръгне автоматично и конзолата ще изписва „Mixed Media“, което е нормално. Демо играта ще се намира в   My Games или Game Libraly (в зависимост от версията на дашборда) и от там може да бъде стартирана.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. кюфте 01.03.2015 | Отговор

    Здравей, искам да питам как сейфовете на игрите да го направя да се записват на външен хард, а не вътрешният ми хард на хбох-кса

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com