Събиране по случай излизанети на Assassin’s Creed Rogue в Архелогическия музей в София (добавени са снимки)

Снощи се състоя страхотно събитие, организирано от Ubisoft Sofia, по случай официалното излизане на играта Assassin’s Creed Rogue, на което присъства част от екипа на компанията – Иван Балабанов, изпълнителен директор,  Martin Capel – продуцент,  Момчил Гиндянов – Криейтив директор, Михаил Лозанов – Криейтив директор, Силвия Велику, Спас Крушков – главен дизайнер на мисиите и нивата и още много.

 

Събитието беше в самия Архелогическия музей в София, много добре избрано място, като се има предвид тематиката на цялата поредица Assassin’s Creed.  Имах удоволствието да присъствам и да се запозная с част от екипа, работил по играта, за което мога да кажа че са страхотни хора, и атмосферата в която работят съм сигурен, че е завидна.

 

Няколко снимки от събитието, благодаря на Драгомир Гюров, че ги сподели с мен :

 

Rogue Launch 1

 

 

Rogue Launch 2

 

 

Assassin’s Creed Rogue е изцяло направена от Ubisoft Sofia. Играта със сигурност си заслужава и има за цел да запълни дупките в историята между Assassin’s Creed III и Assassin’s Creed IV : Black Flag. Отново ще бъде с отворен свят в периода между 1752 и 1761 в Северна Америка. Играта официално е по магазините от 11-ти Ноември и е издадена, поне за сега, само PS3 и Xbox 360.

 


 

Rogue е втората игра от поредицата, която е правена от Ubisoft Sofia , първата е Assassin’s Creed III: Liberation. Имат и участие в разработването на Assassin’s Creed Unity.

 

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
  1. Xakepa 14.11.2014 | Отговор

    Как така е ексклузив само за PS Vita?Аз я играх на PS3

    • gataka 14.11.2014 | Отговор

      В по късен етап беше преиздадена за PS3, ако не се лъжа в PSN вариант.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com