Слухове за PS4 и Xbox ONE ремастеред версия на BioShock

Трилогията на BioShock заслужава ремастеред версия, блокбъстара от изминалото десетилетие се слави със страхотна (за времето си) графика, неповторима атмосфера и най-важното – новаторски геймплей подход, обвързан с изключително странна и същевременно мрачна история. Дори е изненадващо, че за такава (версия) се говори толкова късно, повече от две години след излизането на PS4 и Xbox ONE.

Информацията за колекционерско издание се появи в националния бразилски класификационен борд, нещо което в миналото се е случвало с други игри и информацията се е оказвала достоверна. Линк : portal.mj.gov.br

Според сайта , колекционерското издание ще има версия за PS4 и Xbox ONE, без да се споменато, може да се досетим, че ще става дума за ремастеред версия и може да очакваме трите игри  BioShock, BioShock 2 и BioShock: Infinite да бъдат включени.

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn! 21.02.2016 | Отговор

    Да вземат да спрат с тия претопелни манджи, а да започнат да изкарват качествени и интересни заглавия. За това поколение все още не е излязла стойностна игра.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com