По малко от месец до E3 2015

И отново идва любимия момент от годината, когато предстои най-голямото в света на игрите излoжение E3. За незапознатите, ако има такива,  Electronic Entertainment Expo, или на кратко E3, е най-голямото, най-шумнатото и най-значимото събитие, което събира всички големи и малки разработчици на игри, конзолни гиганти, като Sony, Mycrosoft, Nyntendo и е съпътствано с тонове информация –  обявяване на игри, хардуер, тоново видео, клипове и какво ли още не.

 

Ако някой производител е подготвил нещо голямо, нещо значимо, то E3 е мястото, на което ще го покаже. На кратко може да го наречем, събитието на годината.

 

Таз годишното изложение ще се проведе между 16 и 18 Юни и както традицията повелява, някой отнай-големите компании са организирали ранни пресконференции. Списък на часовете, в които започват пресконференциите, обърнати в наше часово време :

 

  • Bethesda – 15-ти Юни, 5:00 (сутринта)
  • Microsoft –  15-ти Юни, 19:30
  • EA -15-ти Юни,  23.00 часа
  • Ubisoft -16-ти Юни,  1:00 часа
  • Sony -16-ти Юни, 4:00 часа
  • Nintendo – 16-ти Юни. 19:00 часа
  • Square Enix – 16-ти Юни, 20:00 часа

 

 

Някой от най-очакваните игри, за които e обявено и ще чуем (и/или видим) на изложението : Borderlands 3, Doom, Fallout 4, Forza 6, Gears of War 4, Halo 5: Guardians, Kingdom Hearts 3, Mass Effect 4, Mirror’s Edge 2, Rise of the Tomb Raider, Titanfall 2 и много други.

Разбира се, както обикновен, може да очакваме и изненади – тизване или информация под някаква форма, на нови игри или продължения на франчайз, за които не е обявено все още, че се работ.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Хайпа е огромен. Аз лично очаквам доста игри да видя, жалко, че часовете не са много добри за БГ времето и защо поне не бяха през уикенда..
    Чакам най-много Doom IV, Tomb Raider 2, Fallout 4, TES VI, The last of us 2, GOW 4 (дай боже?) и още тонове игри, които сигурно няма да се покажат, както и някои от тези, които изброих, но поне да има малка надежда 😀

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com