Повече информация за виртуалната игра RIGS за PS4 и Project Morpheus

Учудващо Sony бяха много пестеливи на информация спрямо своя проект Project Morpheus на E3 изложението тази година. Хардуера е обявена за първата половина на 2016 и очакванията бяха да бъдем залети с информация.

Това не се случи, но вероятно получихме достатъчно в лицето на играта Rigs.

RIGS изглежда амбициозен проект, чиято цел е да прикове вниманието на феновете на електронния спорт. Представлява 3D Shooter в първо лице, в който на арена се състезават два отбора с по 3-ма играчи. Играта е разработена не от кой да е, а от създателите на KillZone и предстоящата Horizon: Zero Dawn – Guerilla Studios.

Първи официален трейлър :

Управлението на играта става с движения на главата и някой базови команди от дуалшок контролера. Целта е цялото внимание да може да бъде концентрирано във виртуалната среда. Играчите ще управляват робот, съоръжение, като ще имат избор между три класа :

  • Hunter – малка, но много бърза машина, която минава бързо през препятствия
  • Mirage – висока и пъргава машина, може да прави двоен скок
  • Tempest – лека и летяща машина

Всеки клас има свой способности и имайки предвид, че това е отборна игра, голяма част от успеха, ще бъде отборната стратегия.

Играта изглежда страхотно и може би най-добре представената игра за Project Morpheus, имайки вид на завършена такава, от колкото на демо, както повечето обявени до момента игри за проекта.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com