Повече за новия Elite джойстик за Xbox ONE и Windows 10

Контролера беше представен преди два дни, още на отминалото вече E3 събитие, но чак сега намерих време да му обърна внимание. Джойстика изглежда жестоко и е правен за най-претенциозните геймъри.

Първата, набиваща се на очи разлика, е ползваните високо качествени материали, включително метал. Което прави джойстика по тежък, по устойчив и на практика неподатлив на износване :

 

 

Почти всичко може да се персонализира :

хардуерно – аналозите и D-пада се сменят, за целта в комплекта (с джойстика) има 3 вида аналози и 2 различни кръстачки; в допълнение от долната страна на контролера, могат да се добавят до 4 лостчета, добавящи 4 допълнителни функционални бутона ; със специално ключе може да се нагажда на долните спусъци/тригъри ; специален хардуерен бутон, за избиране между два, предварително запазени профила.

софтуерно – със специално ново приложение, на всеки един бутон може да се променя функционалността, всичко подлежи на персонализация и избраните настройки се запазват под формата на профили. Профилите се запаметяват на самия контролер, с цел избягване на евентуален лаг. Контролера може да помни общо 2 профила, като със хардуерния бутон (споменат по горе) може да се преминава в движение между тях, дори по време на игра.

elite 1

 

 

Специално видео, представящо контролера :

 

В продажба се очаква по късно тази година, предполагаемата цена е 150 американски долара.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn! 19.06.2015 | Отговор

    Тоя джойстик струва колкото половината конзола 🙂

  2. Deniz 19.06.2015 | Отговор

    Интересно ми е кога ще включат Impulse Trigger вибрацията в действие. Единствено заради тях си купих XBOX контролер за компютъра, а не PS4 контролер.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com