Нов трейлър и скриншоти на PS4 ексклузива What Remains of Edith Finch

„What Remains of Edith Finch“ има смелостта да е нещо различно, както самите създатели твърдят, непознато преживяване и да ни покаже нещата такива, както никога не сме ги виждали.

Играта представлява съвкупност от малки истории, вдъхновени от класически детски книжки, като всичко е обгърнато с мистична и клоняща към хорор атмосфера.

Историята се върти около прокълнатото семейство Finch и главно, както можем да се досетим, Edith Finch. Всяка малка история разказва за живота и странната смърт на един от членовете на семейството, в периода 1900 година до ден днешен, като акцентира най-вече на историята на Edith Finch, която е единствения жив потомък.

Играта  беше обявена преди половин година на Experience E3 2015 и след това … като че ли забравена. Днес от Sony ни напомнят за нея с нов трейлър и няколко страхотни скриншота :

 

Скриновете акцентират над внушителното фамилно имение на семейство Finch, където се случва голяма част от историята :

 

 

Играта се очаква през 2016 годна, само и единствено за PS4.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com