Малко информация за новия PS4 еклузив Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn беше представена от Sony на тазгодишното E3 събитие, което завърши вчера и грабна интереса на аудиторията. Играта e глътка свеж въздух, измежду всички продължения и ребути, разработвана е от Guerrilla Games, същите седящи зад сагата KillZone и всъщност първата игра на компанията, различна от KillZone.

Жанра е RPG, играта логично ще е с отворен свят, ще има динамично време и цикъл на ден и нощ. За енджин е използвана модифицирана версия на този от играта Shadow Fall, с множество подобрения. Историята изглежда доста интересна и заинтригуваща, действието ще се развива в далечното бъдеще, след 1000 или повече години, вероятно след апокалипсис. Света ще е заселена със странни механични създания (като динозаври и други) и човека отдавна няма да е на върха на веригата.

Първи официален трейлър с геймплей кадри :

Играта изглежда жестоко и е запланувана за през 2016 година, само и единствено за PlayStation 4.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com