Спечелете истински остров с преордъра на Just Cause 3 Day 1 Edition

Гейм индустрията никога не е била толкова голяма и силна, колкото в наше време. Продажбата на игрите и промоциите свързани с тях отдавна стигат до крайности, но Squar Enix прескочиха всички познати граници в стремежа си да промотиран Just Cause 3.  Всеки преорднал Day 1 изданието на играта ще има възможността да спечели истински, реален, физически, забележете, остров !

Промоцията си има условия, на 1-ви декември (в деня на премиерата на играта) всеки, който иска да участва, трябв да се регистрира на официалния сайт , да въведе своя преордър код, да линкне PSN/Xbox Live акаунта си и да започне да играе. Победител ще бъде този, събрал най-много „Chaos Points “ по време на игра.

Официален сайт : jc3winanisland.com

Официално видео :

 

 

Местоположението на острова не е известно, няма снимка, която най-малкото да загатва как би изглеждал. Знае се само, че е на стойност 50 000 долара, което на пръв поглед изглежда нищожно за остров, но много зависи в коя част на света се намира. Предполагам повече ще разберем декември месец.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Влади 26.08.2015 | Отговор

    За тия пари е ясно, че е гръцки остров. Наскоро четох, че гърците си продават островите и много известни личности са си купили острови там.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]