Vampyr е отложен до пролетта на 2018-та година

Оставаше толкова малко, след не повече от два месеца Vampyr трябваше да направи своя дебют. За съжаление това няма да се случи и играта е отложена за пролетта на 2018-та година. Изтъкната причина е неназован технически проблем, който макар и вече отстранен, е причинил забавяне в графика. Предвидено е доста време и мога да предположа, че повечето ще е за споменатите в долния цитат фази на полиране и балансиране :

 

Забавянето на проект, който ви е толкова скъп, е винаги трудно решение. От друга страна ние вярваме, че изпълнението на даден срок, никога не трябва да компрометира качеството. Преди няколко седмици ние все още бяхме обидени, че ще изкараме Vampyr тази година. За съжаление технически проблем – вече отстранен – забави разписанието на екипа ни, точно в края на разработването.

Това отлагане ще ни даде достатъчно време за всички полиращи и балансиращи фази, много нужни за размерите на игра като Vampyr, с нейните амбиции, полуотворен свят, сложните повествователни и дълбоки RPG механики , който дава на играчите истински въздействие върху света.

Ние искаме да благодарим на нашия разпространител Focus Home Interactive, за дадените ни нужни средства и време, за да предоставим на играчите запомнящо се изживяване … особено след като толкова много от вас чакат за това.

 

Колкото и да е тъжно, не ни остава нищо друго, освен да се въоражим с търпение.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com