Uncharted: The Lost Legacy – лънч трейлърче, 4K уолпейпърчета и мултиплеър ъпдейт

Uncharted: The Lost Legacy излиза след броени дни, хайпа е огромен и аз самия нямам търпение. Колкото и да е тъжно, това ще е последния епизод от сагата и от Sony са се постарали да бъде придружен с фойерверки.

 

Днес беше разпространена една страхотна сборка от бекграунд картинки, подходящи за персонален компютър и мобилни устройства в 4К резолюция : 

 

Както и респективния лънч трейър :

 

 

Другата приятна информация, е че допълнението ще включва мултиплеър и сървайвъл режима на  Unchatted 4, като собствениците на двете игри ще могат да играят заедно. След това казано, съвсем естветвено е подготвен ъпдейт, добавящ Chloe, Nadine и антигероя Asav, като избираеми персонажи, както и нов мод – Survival Arena. Добавя 100 нови вълни, изцяло с нови противници и нови обсадни зони. Ще бъде включен в допълнението още при лизане, а за Uncharted 4 под формата на безплатен ъпдейт.

 

Трейлърче по случая :

 

 

Всеки преорднал Uncharted: The Lost Legacy ще получи като бонус дигитална версия на класиката Jack § Dexter. Играта излиза на 23-ти Август, Сряда, само и единствено за PS4.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com