Едно подсещане за филма, по играта Uncharted

За филм по култовата игра се говори вече цели 8 години, през това време имаше новини за директори, актьори, тяхната смяна и много ама много провали. Освен приказки и няколко договора между студия и компании, истинската работа никога не започна. Вероятно феновете на поредицата отдавна са се отчая ли, но както някой беше казал, надеждата умира последна.

Днес е време да се подсетим за въпросното, след като един от сценаристите Joe Carnahan показа в Instagram  снимка, на това, което трябва да бъде, готовия сценарий на филма, и още повече, обяви, че работата започва  :

 

 

Към снимката има и текс, който гласи : 

 

Готов и избърсан от праха. Сега истинската работа започва. Ако има някъде, по мистериозно готин екшън сценарий в Холивуд, искам да го прочета, защото това нещо е „ЗВЯР“.

 

Силно се надявам, в горното да има по голям успех от досегашните опити за създаването на филма. Между временно се подготвя и филм по „The Last of US“, но отново информацията е оскъдна и проекта вероятно буксува.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com