Uncharted 4: A Thief’s End отново отложена до 27-ми Април 2016-та

За всички, който чакат Uncharted 4: A Thief’s End с нетърпение, Naughty Dog имат лоша новина. Излизането на играта е отложено за втори пореден път, за щастие в рамките на разумното. Ще се наложи да изчакаме допълнителни 5 седмици и новата дата на излизане е 26-ти Април 2016-та за Северна Америка и 27-ми Април 2016-та за Европа.

Новината идва от директорите Neil Druckmann и Bruce Straley, в обръщение към феновете в PS Blog, цитат :

[su_quote cite=“Neil Druckmann & Bruce Straley“]

Това е най-голямата Uncharted игра до днешната дата, и нашия екип работи изключително усилено, за да достигне изпитанието, да завърши играта в рамките на определеното време. Обаче, приближавайки се към крайния срок, и започнахме опаковането на нивата, ние осъзнахме, че някой ключови сцени имат нужда от допълнителни ресурси, за да бъдат докарани до финал. След като внимателно обмислихме всички възможности, ние решихме да удължим нашата програма, уверявайки се, че ще получим повече време за полиране, преди да завършим нашия златен продукт (финалния диск, за производство).

Преместването на дата не е лесен избор, и ние не бихме го направили, ако не чувствахме в нашите сърца най-добрия път за играта. За вас, нашите лоялни фенове, ние се надяваме, че ще приемете нашите искрени извинения. Знаме, че много от вас чакат търпеливо за последния епизод на Nathan Drake, и ние смирено ви молим, да изчакате още малко.

[/su_quote]

Макар отлагането на играта, за втори пореден път, да звучи ядосващо, това е много по добър вариант, от колкото крайния продукт да има бъгове и проблемен, нещо което сме виждали в миналото, при игри като Assassin’s Creed Unity, Batman Akham Knight (PC) и доста други игри, за които разработчиците са пренебрегнали доста, само и само за да я изкарат на време.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. unrl 29.12.2015 | Отговор

    и аз това чакам, усещам, че ще е епик

  2. Кофти,но аз лично чакам една игра много,много дълго време вече-Gran Turismo 7

    • Spewn! 28.12.2015 | Отговор

      Аз също го чакам с голямо нетърпение.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com