ПАКТА се включва в програмата на On! Fest и сегмента ON! Tube

Екипа на ON! Fest най-сетне сподели малко информация за новия сегмент ON! Tube и съм приятно изненадан да разбера, че в него ще вземат участие всичките 20 членове на най-голямата youtube общност в България, а именно Пакта. И ако сте от малцината, на които въпросното не им говори нищо, статистически погледнато, няма как да не сте попаднали на тях, дори без да го знаете. Общите им последователи надхвърлят 1 000 000, а клиповете им са гледани над 200 000 000 пъти. Въпросното е показателно, колко се е развила youtube и гейминг сцената в България за последните години.

Освен ON! Fest ПАКТА има и друг мотив да се събере – кръгли 2 години от тяхното създаване. Специално за фестивала са подготвени демонстрации, дискусионни панели и работилници, в които ще ни учат какво е нужно, за да направим популярен видео клип и как да се подготвим за live stream. Ще има и игра с публиката – предизвикателство, което може да отправим към youtuber-ите и в последствие да го видим в техен видео клип.

 

Повече за Пакта може да намерите на тяхната facebook страничка :  

www.facebook.com/ThePactSMP/

Официалното им лого :

 

Повече за ON! Fest мoжe да намерите тук :

официалният сайт: onfest.org
ФБ страница: https://www.facebook.com/Onfestbg/?fref=ts

 

Фестивала градска култура се завръща след 3 години почива и ще се проведе на 24-ти и 25-ти Юни, повече тук.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com