PS Plus игрите за месец Октомври

Есента дойде и само след няколко часа ще сме Октомври месец. Към това може да добавим и наближаващия, превърнал се в световен такъв, празник Хелоуин. И именно споменатото е основния мотив за октомврийския списък с бонус игри за PS Plus абонатите. Или поне така беше представен в официалното съобщение на Sony. Представих си една сборка от хорор заглавия за всички поддържани платформи, нещо хайпващо и доста на място предвид горе казаното. И след няколко минути четене, дойде разочарованието. Освен едничкото заглавие Friday the 13th The Game (и Here They Lie, но нея вече я имаме от игрите през последните два месеца), всичко друго са инди игрички, с нищо не докосващи хорор жанра и дори мога да добавя, не особено силни.

 

Тъжно но факт, Октовмри ще е малко скучен :

 

PlayStation 4

 

Friday the 13th The Game

 

 

Laser League

 

 

 

 

Бонус игри :

 

Here They Lie :

 


 

Ако броя правилно – играта е бонус за собствениците на PS4 за трети пореден месец. Приятно хорор заглавие, което може да се играе с хедсет за виртуална среда.

 

Knowledge is Power :

 


 

Надали има нужда от представяне – бонус към PS Now абонамента от както се помня, дори не знам, защо все още се споменава. Играта се дава, като бонус, при някой конзолни бъндели, подарява се при покупката на някой игри и всеки месец е безплатна към PS Ppus абонамента. Надали има човек на тази планета, който да не я е получил под някаква форма.

 

Кросбай игри :

 

The Bridge (Кросбай с PS3 и PS Vita) :

 

 

Rocketbirds 2: Evolution (кросбай с PS Vita) :

 

 

2064: Read Only Memories (Кросбай с Vita) :

 

 

PlayStation 3 :

 

Master Reboot

 

 

The Bridge (Кросбай с PS4 и PS Vita) :

 

 

PlayStation Vita :

 

 

The Bridge (Кросбай с PS3 и PS4) :

 

 

Rocketbirds 2: Evolution (кросбай с PS4) :

 

 

2064: Read Only Memories (Кросбай с PS4) :

 

 

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com