PlayStation Now ще започне да предлага и PS4 игри

PlayStation Now се готви да направи следващия скок, същия този, за който много от нас отдавна чакат. Услугата в момента дава достъп до точно 483 PS3 игри, които можем да играем без да ги притежаваме и теглим на PS4 конзола и PC с Windows 10, като единственото условие е да заплатим месечна такса. И понеже това не стига, в близко бъдеще, още тази година, услугата ще започне да предлага и PS4 игри.

Новата екстра ще стартира тестово за отбрана публика, като всеки текущ абонат на PlayStation NOW може да си следи пощата за покана.

Ами това е, доживяхме момента да играем PS4 игри на персонален компютър.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Митко 21.03.2017 | Отговор

    Тествал съм услугата с малко трикове (купени валчъри от Ebay) … Всичко е готино но ако могат да го направят като M$ ще е най-добре. Дърпа се играта и се играе докато имаш абонамент а не със stream. Понеже и леко да ти умре нета – се усеща на услугата и качеството. Но нека нека!!! Конкуренцията раздвижва всичко – а само ние потребителите печелим! 🙂

  2. Еми за сега няма как PS Now е достъпен само в севрна Америка ,а на стария континент е наличен само в Англия,Холандия и Белгия.Преди броени дни си закупех прото с надеждата да разцъкам някоя класика ,но се оказа ,че не се знае кога ще бъде налично това чудо между другото живея в Германия и се оказа ,че тук до преди месец два е имало бета версия ,но сега е затворена.Доста търсих и доколкото намерих информация е ,че сони спират подръжката на ps vitа и някои телевизори през август и може би тогава и остатъка от европа може да се насладим на това чудо 😁

  3. Как да се възползваме от тази услуга тук в България?
    Ако някой знае начин моля да сподели!
    Благодаря предварително!!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com