Overwatch ще е безплатен за няколко дни – за PS4, Xbox ONE и PC

От Blizzard са ни подготвили един фри триал на Overwatch. Играта ще е достъпна за всички поддържани платформи – PS4, Xbox ONE и PC и всеки имащ желание, може да се включи. Единственото условие е, да имаме заплатен абонамент PS Plus или респективно Xbox Live.

Евента стартира на 16-ти Февруари (Петък), в 19:00 часа наше време и ще приключи на 20-ти Февруари (Вторник), в 9:59 часа сутринта.

Всички аспекти ще бъдат достъпни – 26 героя, 17 карти, модове, като Quick Play, Custom Games, и the Arcade; ще имаме възможност да вдигаме експирианс и дори да събираме лудбоксове. И както традицията повелява, прогреса услужливо ще бъде запазен и ще може да го продължим, ако решим да закупим пълната игра.

Повече информация и един доста изчерпателен FAQ може да намерите на  playoverwatch.com.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com