Малко инфомация за ON! Fest и сегментите ON! Gaming и ON! Anime

Макар да има над два месеца до ON! Fest, за екипа лудницата вече е започнала и подготовката трескаво тече. Фестивала се завръща след 3 години почивка, повече може да прочетете тук, и се очаква да е по голям от всякога. За някой от сегментите все още няма информация, но от екипа ми изпратиха малко такава за ON! Gaming и ON! Anime. Всичко изглежда доста впечатляващо  и се радвам, че такива неща почват да стават ежедневие в милата ни родина.

 

За ON! Gaming

 

Няма да е изненада, че това е сегмента, в който имам най-голям интерес. Тук нещата ескалират и евента ще бъде домакин на финалите на ESL Southeast Europe Championship за League of Legends и CounterStrike:Global Offensive, което се случва за първи път в България. Паралелно ще се проведат и международно състезание по FIFA 17, Hearthstone, Dota 2 и други игри. Предвидени са и аматьорски такива по CS:GO и LOL, в които може да се включи всеки гост на събитието.

 

Ще има няколко допълнителни панела, един от които е Games made in Bulgaria – до колкото разбирам, ще бъдат изложени и презентирани игри, направени в България, нещо което се надявам да получи широка подкрепа, със сигурност има моята. И още два такива, единия с настолни игри, втория – Game Development Summit (GDS).

 

Ще има и свободна зона – компютри, лаптопи, възможност за тестване на нови игри и хардуер, и не на последно място – конзолен кът, всичко любезно предоставено за ползване на гостите.

 

ON! Anime

 

Въпросното се случват с тясното сътрудничество на AnimeS Expo и конкурсите за костюм и танц вече текът, информация за записването може да намерите тук.

Жури ще бъдат гости от Азия и Бразилия. Интереса e голям и доста известни (и не толкова) чуждестранни косплеъри ще се включат, както и някой носители на престижни награди, като Manuel Capitani и Massimo Barbera (повече тук).

 

Освен горното, ще има организирана зона „Youtuber-и“ и още сегменти : ON! Sport, ON! Music, ON!Graffiti, като за тях тепърва се очаква информация.

 

За случаващото се в реално време, може да следите на :

 

официалният сайт: onfest.org

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com