Gears of War: Ultimate Edition с напълно пренаправени кътсцени

The Coalition и Microsoft със сигурност много се стараят, когато става дума за Gears of War и резултатът е видим. Версията на Comic-CON изложението бяха представени напълно обновени кътсцен кадри от ремастере играта Gears of War: Ultimate Edition :

Разликата не може да бъде по осезаема, освен в графично надмощие, кътсцените са променени изцяло – ъгъла на камерата е променен, самите движения на персонажите са по реални и изпипани, лицевото изражение е подобрено, малките елементи в заобикващата среда са изпипани до съвършенство. Като цяло – Gears of War никога не е изглеждала по добре.

Няколко скриншота, за сравнение, в ляво версията от 2006 година, в дясно – ремастеред версията :

Освен всичко друго, играта ще има няколко допълнителни мисии с приблизително 90 минути допълнителен геймплей. Всеки закупил играта, ще получи ранен достъп до бета версията на Gears of War 4.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com