Нещо тъжно, Doom Eternal е с нова дата на излизане – 20-ти Март 2020-та година. Въпросното беше обявено вчера в официалния туитър акаунт на играта, придружено с извинение. Както обикновено в подобни случаи, причината е нуждата от повече време за полиране и изглаждане на крайния продукт. Отлагането е сериозно, в размер на цели 4 месеца, но както обичам да казвам – една забавена, но добре изпипана игра, е много по добре, от една прибързана и бъгава такава. Историята е видяла доста примери.

 

Официалното съобщение в туитър :

 

 

Превод :

 

По време на разработването на Doom Eternal, нашата цел беше, да доставим игра, която надминава най-големите очаквания на всякъде.
За да се уверим, че доставяме най-добрoто изживяване – Doom Eternal да отговаря на нашите стандарти или скорост и изтънченост – ние взехме решението да удължим нашата дата на излизане с няколко месеца до 20-ти Март 2020-та година. Ние знаем, че феновете ще са разочаровани от забавянето, нo сме уверени, че Doom Eternal ще достави гейминг изживяване, което си заслужава чакането. 

В допълнение с промяната на датата на Doom Eternal, ние направихме други промени, за които искаме да знаете :

  • invasion MODE – ще позволява да влизаме в играта на друг играч, като демон, ще бъде разпространено, като безплатен ъпдейт след излизането на играта.
  • Doom Eternal за Nintendo Switch ще излезе след другите платформи. Ще обявим дата в бъдеще.
  • DOOM 64 ще е наличен за Xbox ONE, PlayStation 4 и PC в допълнение с Nintendo Switch. Ние добавяме DOOM 64 като бонус към предварителните покупки на DOOM Eternal за всички платформи, така че ще може да изтеглите и играете класическата играя безплатно. Просто трябва да направите преордър на DOOM Eternal. DOOM 64 ще излезе на 20-ти Март 2020-та година за всички платформи.

 

Ние сме благодарни на всеки DOOM фен,за вашата отдаденост и подкрепа.
– ние нямаме търпение да разкъсваме и размазваме редом до вас.
– id Software

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com