Deus Ex: Mankind Divided отложена с половин година

Премиерната дата на Deus Ex: Mankind Divided беше насрочена за 23-ти Февруари 2016-та година. За съжаление, на тези които я очакват с нетърпение и тези, които вече са я преорднали, вчера Square Enix обяви, че играта ще бъде отложена с точно половин година и новата дата на излизане е 23-ти Август 2016-та.

Причината е обяснена от David Anfossi, ръководител на Eidos Montreal, в блога на играта, цитат :

[su_quote cite=“David Anfossi“]Както вече, вероятно сте забелязали, докато сте чели или гледали многото представяния на Deus Ex: Mankind Divided, нашата цел е, да е достоен наследник на Human Revolution, и да подобрим играта по всеки възможен начин.Знам, че очакванията са изключително високи, и ние не искаме само да достигнем тези очаквани, но и да ги надхвърлим.

Ние сме уверени и горди с играта до сега. Но сега, когато играем завършената игра, ние може да видим, че има нужда от още време в пост-продукцията за настройване, итерации и усъвършенстване, за да достигне нашите високи стандарти. За да постигнем това, ние преместихме премиерната дата на 23-ти Август, 2016-та.

Ние съжаляваме, че ви разочароваме с тази новини, а също ви благодарим за цялата ваша подкрепа и коментари. Тази игра е огромна част от живота ни, а ние не искаме да се правят компромиси с качеството и.

Затова ви молим, да проявите още малко търпение с нас, и както винаги ви благодарим за вашата позиция и подкрепа. Работата по Deus Ex: Mankind Divided е голяма отговорност – ние знаме това, но също и голяма привилегия. Ние сме решени да доставим най-добрата игра, която можем. [/su_quote]

Макар отлагането с цели 6 месеца, да звучи озадачаващо, вероятно е по добре да се изчака, отколкото представения продукт да заприлича на случаите с Assassin’s Creed Unity (тук) и Batman: Arkham Knight (тук)

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com