Battlefield: Bad Company 3 може да е следващото продължение от едноименния франчайз

Измина една година от излизането на Battlefield 1 и е време за продължение. След огромния успех на споменатото, франчайза е по силен от всякъде и всички изгарят от любопитство да разберат, къде и кога (в кой времеви период) ще ни пренесе следващата част. Знае се, че по играта отдавна се работи и вероятно няма да мине много до разпространяването на официална информация, но понеже интернет е едно огромно и необятно място и правилата рядко важат, някoй някъде е спойнал малко подробности. За сега всичко може да се категоризира само и едиснвено като слух, но е достатъчно любопитно, за да му се обърне внимание.

Ако информацията е вярна, е време за Battlefield: Bad Company 3. Продължение желано от феновете от години. Очаква се да бъде обявено на E3 2017 и ако това стане в този късен период, бих предположил, че самата игра ще излезе в края на 2018-та година (Септември/Октомври), когато интереса към гейминга е най-голям. Споменава се, че много youtuber-и вече знаят за тематиката на играта, но са подписали NDA (Non Disclosure Agreement).  Действието ще се развива по време на Виетнамската война и студената такава.

Източника на теча също е доста интересен, идва от симпатяга с инициали AlmightyDaq, който в началото на мината година разпространи доста достоверна информация за не обявената по това време Battlefield 1.Новото му видео съдържа още подробности (за   Battlefield: Bad Company 3) – за възможните модове, оръжия и превозни средства, но съм слабо запознат с вселената на франчайза и не се наемам да ги цитирам, повече подробности в самото видео :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com