Сравнение графиката на Fallout 4 (PS4, Xbox ONE и PC)

Играта е по щандовете от два дни, ревютата са главно позитивни и ако се включите в приключението и сте достатъчно амбициозни, може да изгубите до 400 часа от живота си, или това е времето, в което мжое да видите всичко от играта , според компанията разработчик.

Fallout 4 е можеби най-хайпваната игра в момента и екипа на Candyland са се постарали да сглобят доста показателно клипче със сравнение на графиката между трите поддържани платформи, PS4, Xbox ONE и PC :

Конзолните версии на PS4 и Xbox ONE вървят на 1080p със заключени 30 кадуъра в секунда, PC версията от своя страна поддържа 4K резолюция и кадрите в секунда нямат ограничение. Това да не ви залъгва, компютъра на който би могло да бъде постигнато това, би струвал колкото няколко PS4 и Xbox ONE конзоли, взети заедно.

Други подобни клипове и сравнения може да намерите в youtube канала Candyland.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com