Спечелете истински остров с преордъра на Just Cause 3 Day 1 Edition

Гейм индустрията никога не е била толкова голяма и силна, колкото в наше време. Продажбата на игрите и промоциите свързани с тях отдавна стигат до крайности, но Squar Enix прескочиха всички познати граници в стремежа си да промотиран Just Cause 3.  Всеки преорднал Day 1 изданието на играта ще има възможността да спечели истински, реален, физически, забележете, остров !

Промоцията си има условия, на 1-ви декември (в деня на премиерата на играта) всеки, който иска да участва, трябв да се регистрира на официалния сайт , да въведе своя преордър код, да линкне PSN/Xbox Live акаунта си и да започне да играе. Победител ще бъде този, събрал най-много „Chaos Points “ по време на игра.

Официален сайт : jc3winanisland.com

Официално видео :

 

 

Местоположението на острова не е известно, няма снимка, която най-малкото да загатва как би изглеждал. Знае се само, че е на стойност 50 000 долара, което на пръв поглед изглежда нищожно за остров, но много зависи в коя част на света се намира. Предполагам повече ще разберем декември месец.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Влади 26.08.2015 | Отговор

    За тия пари е ясно, че е гръцки остров. Наскоро четох, че гърците си продават островите и много известни личности са си купили острови там.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com