Пълен провал за PC версията на Batman: Arkham Knight

Макар играта да е жестока и конзолния свят да е възхитен от нея, добрите ревюта да се сипят от всякъде, в друг паралелен свят, този на PC гейминга – Batman: Arkham Knight е може би най-големия провал в последните години, вероятно задминаващ и този на Assassin’s Creed: Unity (повече тук).

Хейта е огромен и е породен от многобройните проблеми с играта, най-вече в графично отношение. Кадрите в секунда са непостоянни и варират между 10 и 25, много от ефектите направо липсват – сенки, динамично време, дъжд и други, много текстури са размазани и седят не на място и след всичко това усещането за Next-GEN графика някак си липсва.

Продажбата на физическия носител в момента е преустановен, а Steam версията е изтеглена. Въпреки всичко оплакванията валят от всякъде. За сравнение в Steam рейтинга на играта е едва 33%, събран от ревютата на  10 000 човека, коментарите не са цветущи : store.steampowered.com.

Тема в neogaf с над 130 страници с оплаквания : www.neogaf.com/forum

Batman: Arkham Knight е последната част от сагата и е тъжно да се види негативния ефект от създалите се проблеми. Въпреки всичко играта изглежда жестоко и ние, обитаващи конзолния свят, може да и се наслаждаваме безпроблемно.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com