Информация за Зомби мода на Call of Duty: Black Ops III

Зомби мода отдавна е неизменна част от CoD франчайза и следвайки тенденцията, още преди да бъде обявен, можем да се досетим, че той ще присъства в предстоящата нова част Call of Duty: Black Ops III. Но по по пътя на логиката можем да стигнем само до тук. Действието в CoD Black OPS III се развива през 2065 година, в доста технологично напреднало бъдеще. Всички можем да очакваме, подобно на CoD Advanced Warfare, нови екзозмбита или нещо напреднало, нова порода зомбита, борейки се с нея с технологии съществуващи само в научната фантастика.

Да, ама не ! Зомби мода, в пълен контраст, с основната кампания, ще се казва Shadows of Evil и ни връща през далечната 1940 година, с атмосфера в стил Ноар. Информацията е подкрепена със страхотен трейлър :

 

 

Главните персонаж ще са общо 4, и както традицията повелява, ще бъдат пресъздадени и озвучени от цяло холивудско съзвездие : Ron PerlmanJeff GoldblumHeather Graham и Neal McDonough.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com