Злоупотреба с моето име и това на consoles.bg – пазете се от измами !

Здравейте на всички, аз съм Георги Христов, познат повече като Gataka, единствения човек притежаващ, разработващ и пишещ в сайта consoles.bg. Никога и под никакъв повод не е имало друг човек зад споменатото.

  

Установих, че някой силно злоупотребява с моето име и името на сайта. Става думи за търговци на конзоли, крайно некоректни такива, представяйки се за собственици на сайта, а в някой случаи мой партнъори. Става дума за измама и на края купувача е ощетен и измамен.

 

Ако има някой подлъгал се – обърнете внимание на бележката, която сте получили от Еконт, Спиди или друга куриерска фирма – там несъмнено пише име, телефон и най-важното – град.

 

Ако някой друг твърди, че има отношения с мен, има партньорство с мен, или е собственик на сайта – това е измама.

 

Телефона ми, имейл адрес и други лични данни може да намерите в секция „Контакти“ и други теми в блога. Ако имате съмнения може да се свържете с мен. Всичко е лесно достъпно, винаги по всяко време всеки може да ми пише.

 

Има хора, писали ми с въпроси след споменатите продажби, който ме е питал – обяснил съм, за голямо съжаление хората са измамени и освен да обясня , че нямам общо, няма какво да направя.

 

Ако на някой му се е случило въпросното, моля пишете ми, ако сте измамен направете скрипншоти на кореспонденцията, име, телефон, град – от бележката от еконт. Покажете ги тези неща има много групи и форуми, като тези, нека не се случва на друг :

 

facebook – PlayStation Network – Bulgaria

facebook – PS4 България

data.bg форум за конзоли

Written by: gataka

5 коментара Added

Join Discussion
 1. Отвратително са постъпили тези „хора“. Гатака е страхотен човек и професионалист.Човек който най малко заслужава подобно нещо.
  Човек който никога не би паднал толкова ниско, за да измами който и да било.
  Лично аз съм за купувала конзола от него, останах с прекрасни впечатления, безвъзмездно помага на всички които имат проблем или въпроси относно конзолите.
  Гатак не се ядосвай, продължавай да ни радваш с блога си и с всичко което правиш.

 2. Ivan.G 30.11.2016 | Отговор

  Здравейте и предварително се извинявам за офтопикът.
  искам да попитам: ако имам чисто нова конзола ПС 4, и игра COD infinite warfare, мога ли да пуска конзолата, да инсталирам играта и да превъртя сингъл плеър без каквито и да било онлайн регистрации, и акаунти, след което да подаря конзолата на приятел заедно с играта, където той би могъл да си я регистрира онлайн и да играе и сингъл и мултиплеър онлайн без проблеми?
  Отново се извинявам за офтопика.

  • Spewn! 01.12.2016 | Отговор

   Сингъл можеш, но не и мултиплейър. Не се регистрира конзолата, а акаунта, който е създаден и който може да се ползва на други конзоли.

 3. Ivan.G 30.11.2016 | Отговор

  здравейте отново, вярно ли е че за да играя мултиплеър с конзола ПС 4 трябва да плащам всеки месец такса?

  • Spewn! 01.12.2016 | Отговор

   Вярно е. За 99% от игрите се изисква да имаш платен „Плюс“ абонамент, за да играеш мултиплейър(с други хора).

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]