Zangief се завръща в Street Fighter V и изтекла информация за новия боец Laura

Capcom обяви завръщането на боеца Zangief в новата 5-та част от култовата файтинг поредица Street Fighter. Представянето беше направено по време на изложението IgroMir Expo 2015 в Русия, което се писва идеално имайки предвид произхода на боеца.

Информацията за друг боец изплува в интернет пространството, базирайки се на изтекли кадри публикувани в онлайн сайта на Famitsu (японско списание). След предявено искане на Capcom кадрите бяха изтрити (от споменатия сайт), но естествено понеже интернет е едно страхотно място, притока на информация няма как да бъде спрян :

Името на новия играч е Laura и е от Бразилия, снимките представят някой от нейните движения, няколко захвата и атака, пускаща електричество :

След като Capcom представи Rashid на изложение в Близкия Изток, Zangief в Русия, съвсем логично може да очакваме Laura да бъде представена (официално) в Бразилия, а най-близкото такова събитие ще се проведе между 8-ми и 12-ти Октомври в São Paulo.

Written by: gataka

2 коментара Added

Join Discussion
  1. Minosa 06.10.2015 | Отговор

    знам че не е по темата но виж новата Far Cry Primal не ска излезе треилър на 6.10.15

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]