Xbox One S идва на 2-ри Август

Новата Slim конзола от семейството на Xbox ONE беше обявена едва миналия месец, а днес се оказва, че остават броени дни до излизането и. Xbox ONE S ще се появи по щандовете и  рафтове в големите европейски магазини на 2-ри Август. Официалната информация, както винаги, не включва България, в нашата мила родина няма представителство на Microsoft, Xbox Live не се поддържа и има още един цял списък с ограничения. Кога точно ще видим конзолата да се продава по родните витрини, на мен не ми е известно.

 

Ще има три варианта, с 500GB хард, с 1TB и с 2TB такъв, със съответни цени  от 299$,  349$ и 399$.

 

Xbox ONE S беше обявен на таз годишното E3 изложение, повече може да прочетете тук, конзолата е с 40% по малки размери, внушителна разлика, която може да бъде подчертана и от лисващо външно захранване. Освен споменатото, функционалността и хардуерните характеристики остават непроменени от оригиналния модел.

 

 

От Microsoft са подготвили и лимитирана серия, с мотиви на дългоочакваната игра Gears Of War 4 :

4d792e71-88d8-41a9-bf1c-a2ef7fa87c3a

 

Разбира се Gears of War 4 се очаква чак октомври месец и логично споменатия лимитиран бъндъл ще излезе приблизително по същото време, на 7-ми Октомври, което предполага, играта ще бъде във дигитален вариант и вероятно ще може да бъде изтеглена на 11-ти Октомври, когато е и премиерата на играта.

Written by: gataka

6 коментара Added

Join Discussion
  • gataka 21.07.2016 | Отговор

   Никой още не знае, тепърва ще бъде обявено.

   • Чудно ми е освен размерите ще можем ли да играем с над 30 fps… И дали си заслужава xBox One S или е добре да изчакаме още малко, за да видим PS4 Neo?

    • gataka 23.07.2016 | Отговор

     Хатрактеристиките на конзолата няма да имат разлики с тези на стандартния Xbox ONE. Ако дадена игра е вървяла с 30 кадура в секунда за Xbox ONE до сега и тук ще е така.

     Чакаме и нов по мощен Xbox ONE , с кодово име Scorpio. Но никой не знае, кога точно ще излезе.

 1. Mitko2848 22.07.2016 | Отговор

  2 терабайта модела, който ще пуснат август ще е 800 и няколко лева в България.

 2. Mitko2848 22.07.2016 | Отговор

  За Америка цените са 500 мегабайта -300 долара, 1 терабайт 350 долара, 2 терабайта 400 долара. За Европа ще са същите цени, но в евро 🙂

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]