Xbox 720 – обявена е дата за представянето на следващия Xbox – 21 Май

След месеци на спекулация и слухове  идва първата официална информация за следващото поколение Xbox. Microsoft са разпратили официални покани на редица медии, за официално събитие, на което ще бъде представена следващата игрова конзола на Microsoft. Името, както всичко друго около нея, не е известно и за сега се нарича от феновете Xbox 720.

 

Събитието ще се проведе на 21 Май 2013, след по малко от месец. Ето официалното изявление на Microsoft (превод) :

 

[quote style=“1″]На Вторник, 21-ви Май, ще се отбележи началото на новото поколение игри, телевизия и развлечение. На този ден ще организираме специално събитие за медиите и ви каним да се присъедините на глобалното излъчване в реално време на сайта xbox.com, Xbox Live или излчъване по Spike TV, ако сте от САЩ или Канада

На този ден ще споделим нашето виждане за Xbox и ще ви дадем да опитате от бъдещето. 19 дни по късно на Electronic Entertainment Expo (E3), във Лос Анджелис, ще продължим разговора и представянето на линия от игри блокбъстари.

 

Ние сме развълнувани да дръпнем завесата и да разкрием по какво сме работили до сега.

Представяне на новото поколение
Xbox Campus, Redmond WA
Вторник May 21st @ 1p ET/10a PT/17:00 GMT[/quote]

 

Скриншот на официалната покана :

original

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]