Xbox 360 : нов FSD (F3.0.402) с LiNK Bеta

LiNK вече е тук с отворена бета, един момент, който всички чакахме. От FSD разпространиха F3.0.402 с бета версия на LiNK.

Новата версия на FSD е доста нестабилна и бъгава, но затова е бета. Имайте на предвид, че може да крашва или да бъгне и да трябва да се рестартира.

Промени :

  • Повишена стабилността в сканирането
  • Повишена стабилността в списъка с игрите
  • Интеграция на LiNK
  • Премахнат е Xlink Kai
  • Плуджин „Web“ за информация за играта, докато играете
  • LiNK за ползване на systemlink през глобалната мрежа

Ако сте с версия F3 може да ползвате автоматичната функция за ъпдейт през интернет направо от конзолата.  Задължително сложете стандартния скин, ако сте го сменяли преди ъпдейт, иначе програмата може да бъгне необратимо.

В realmodscene.com (официалния сайт на FSD Team след спирането на стария такъв) са подготвили пълен туториал за настройване на LiNK : Setting Up F3 and LiNK

 

линк за теглене : TeamFSD.Freestyle30Rev402.7z

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Применить обновления (Apply Selected Updates) и дожидаемся, пока консоль скачает все три обновления и на экране не появиться окно с предложением перезапустить наш дашборд. Please, restart dash to apply.

Leave Your Reply

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.